Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaginizmussal küzdő lányok, nálatok hogy sikerült véghez vinni a behatolást?
De örülök, hogy nektek sikerült túljutni ezen!
Csak pettingeltetek és aztán minden adódott magától?
Köszönöm a kedves tanácsokat! :)
Ha bárkinek van még ilyesfajta tapasztalata, megírhatja.
Szinten vaginizmusos🙌🏻 Mondjuk en tudom a kialakulásának okait...
Sose hasznaltam tampont amig szűz voltam. A baratom egy ujja olyan erzes volt, mintha szetrobbana a huvelyem. Sirogorcsom volt petting során. Szegeny kezet ugy szorítottam, hogy napok mulva latszott. A vas agykeretunket is szorongattam. Igy ment ez hónapokon keresztul. Behatolás során szetrepedtem, mert egyszeruen nem tagultam. Az elso par szexet ugy eltem meg mintha megerőszakoltak volna, annak ellenére h a paromnal figyelmesebb pasit kívánni se lehet. Folyamatosan azzal foglalkoztam szex alatt, hogy gyuloltem magam amiért faj es amiért nem tudom élvezni.
Aztan szunetet tartottunk es elkezdtem vagyni a szexre, aztan elkezdtem nem foglalkozni a fájdalommal es arra a minimalis jo dologra összpontosítani, amit neha megereztem. Azota is van, hogy a behatolás egy kisebb kiütéssel felér, de nagyon jol erzem magam szex kozben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!