Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vaginizmussal küzdő lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaginizmussal küzdő lányok, nálatok hogy sikerült véghez vinni a behatolást?

Figyelt kérdés
Sejtem, hogy vaginizmussal küzdök. Kívánom a párom, szeretem, bízok benne, benedvesedem, de a behatolás lehetetlen. Fájdalmas, mintha nem lenne kompatibilis a két szerv. Pedig óvatosan haladunk. El vagyok keseredve, hogy nem jön össze az aktus hónapok óta.

2020. dec. 6. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velünk dettó ugyanez volt. Az irvos akkor azt mondta, hogy gyakoroljuk, csináljuk minél többször, majd jó lesz. 2 hónap után sikerült.
2020. dec. 6. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Orvos*
2020. dec. 6. 14:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi is lassan 2 hónapja próbálkozunk. Eddig csak 1 ujj, illetve a makk sikerült. Bármi más kegyetlenül fáj, és ez baromira bosszant.
2020. dec. 6. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:

De örülök, hogy nektek sikerült túljutni ezen!

Csak pettingeltetek és aztán minden adódott magától?

2020. dec. 6. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap került ki hormonmentes YouTube csatornára egy ehhez (is) köthető videó. Én ajánlom a megnézését.
2020. dec. 6. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nalam is voltak hasonlo gondok, ez sajnos fejben valo blokk. Nem viccelek nekem az segitett h elkezdtem a huvelyemet is ugy kezelni mint bármilyen masik testreszemet volt hogy 'beszeltem' hozza persze fejben hogy okes nincs mit izgulni engedjuk be ezt az ujjat stb. Nekem ez sokat segitett emiatt tudtam elkezdeni pl tampont hasznalni. Aztan tampon hasznalat után mar eleg hamar osszejottek a dolgok, a lenyeg h ne ugy kezeld mintha a masiknak lennel kiszolgaltatva es kb megeroszakolnak hanem vedd a sajat kezedbe a dolgokat, legy aktív szereplo, kezdj el a vaginadra ugy tekinteni mint bármilyen masik testreszedre.
2020. dec. 6. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves tanácsokat! :)

Ha bárkinek van még ilyesfajta tapasztalata, megírhatja.

2020. dec. 6. 20:54
 8/9 hugohamm01 válasza:
Nekem egy enyhébb fajtája volt. Maga a behatolás nem fájt, hanem utána kezdett fájni az aktus. Nálam sajnos a partnerrel volt baj, amikor mással jöttem össze azóta nem küzdök ilyen problémával. Remélem sikerül hamar megoldanod a tiédet. Szexuálpszichológusnál voltál már?
2020. dec. 8. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szinten vaginizmusos🙌🏻 Mondjuk en tudom a kialakulásának okait...

Sose hasznaltam tampont amig szűz voltam. A baratom egy ujja olyan erzes volt, mintha szetrobbana a huvelyem. Sirogorcsom volt petting során. Szegeny kezet ugy szorítottam, hogy napok mulva latszott. A vas agykeretunket is szorongattam. Igy ment ez hónapokon keresztul. Behatolás során szetrepedtem, mert egyszeruen nem tagultam. Az elso par szexet ugy eltem meg mintha megerőszakoltak volna, annak ellenére h a paromnal figyelmesebb pasit kívánni se lehet. Folyamatosan azzal foglalkoztam szex alatt, hogy gyuloltem magam amiért faj es amiért nem tudom élvezni.

Aztan szunetet tartottunk es elkezdtem vagyni a szexre, aztan elkezdtem nem foglalkozni a fájdalommal es arra a minimalis jo dologra összpontosítani, amit neha megereztem. Azota is van, hogy a behatolás egy kisebb kiütéssel felér, de nagyon jol erzem magam szex kozben.:)

2020. dec. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!