Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim. Ti összesen hányszor, és hány nővel mondtatok csődöt az ágyban?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert velem többször is előfordult, bár mindegyikre van nyomós indok. Kiváncsi vagyok, hogy mással is előfordul, vagy talán tényleg velem van a baj?2020. dec. 6. 10:01
2/11 anonim válasza:
Párszor előfordult régebben. De rájöttem, hogy pasival kell lennem. Azóta semmi baj.
4/11 A kérdező kommentje:
3-as
Pont egy ilyennel történt meg nekem többször is, nagydarab volt a csaj, és kétszer is csődöt mondtam. Viszont a mostani barátnőm szép és csinos, de nagyon passzív. Első pár alkalommal ment mindent, de mostmár olyan lelombozó ez a dolog, hogy nem megy :/ Pedig nagyon tetszik.
2020. dec. 6. 11:04
5/11 anonim válasza:
1x-2x-er előfordult hogy buliból vittem fel magamhoz csajt,az izgalom meg az èrdeklődès megvolt,csak túl sokat ittam ahhoz hogy vèghez is vigyem az aktust,így volt olyan hogy simán elaludtam mellette.😁
6/11 anonim válasza:
Csak egyszer, mikor először voltam együtt egy lánnyal, egyszerűen sehogy nem tudtunk életet lehelni bele, úgy izgultam. De azért kielégítettem másképp. Aztán második alkalommal már nem van semmi gond.
7/11 anonim válasza:
Sajna megesett már. Nem állt fel, vagy lelankadt neked?
8/11 A kérdező kommentje:
7
Nem tudom keményen tartani, elpuhul azonnal. De működik jól egyébként, csak egy-egy ilyen helyzetben történik ez.
2020. dec. 6. 13:48
9/11 anonim válasza:
Azt mondják, hogy lelki okok legfőképp. 12 40 vok.
10/11 anonim válasza:
19 évesen egy szerelmi bánat következtében sikerült elhajlás után olyan bűn-ronda nő mellett ébredtem, hogy örültem, amiért valóban csődöt mondtam. Közel 50 kapcsolattal és számtalan egyéjszakással később volt olyan szeretőm, akivel, noha a földkerekség legformásabb seggét viselte, művi rásegítés nélkül egyszerűen nem tudtam megdugni. Állítólag a feromonok is befolyásolják, hogy mennyire kívánunk valakit, és mennyire tudunk telesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!