Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szavazás. Férfiak, titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szavazás. Férfiak, titeket mennyire érdekel hogy milyen a kiszemelt csaj kisajka?

Figyelt kérdés

Az elején leszögezném hogy férfi vagyok, és számomra irreleváns hogy milyen a kisajka (hogy kb nincs olyan kicsi, közepes, vagy pedig nagy, "túllógó" kisajkai vannak).

Viszont vissza vissza térő téma ez több helyen hogy xy hölgy ismerős úgy hallotta hogy ez meg az nem tetszik a férfiaknak, más meg amazt hallott, de csak ismerősi körről tudtam neki példát mondani hogy szerintem ez így vaní vagy nem úgy van. Kíváncsi lettem én is hogy a társadalom szélesebb táborában hogyan gondolnak a többiek erre.

2020. dec. 5. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Teljesen mindegy számomra mekkora a kisajka, a csaj maga tetszik, a többi nem számít
A nagyot preferálom, de nem érdekel ha nem olyan
Az átlagos kisajkat preferálom , de nem érdekel ha nem olyan
A minél kisebbet preferálom, de nem érdekel ha nem olyan
A nagyot preferálom, de ha másmilyen van neki, akkor az nem tetszik, de csak ezért nem dobom
A minél kisebbet preferálom, de ha másmilyen van neki, akkor az nem tetszik, de csak ezért nem dobom
Az átlagosat preferálom, de ha másmilyen van neki, akkor az nem tetszik, de csak ezért nem dobom
A nagyot preferálom, és dobnék is csaj ha nem olyan amilyen az ideálom
Az átlagosat preferálom, és dobnék is csaj ha nem olyan amilyen az ideálom
A minél kisebbet preferálom, és dobnék is csaj ha nem olyan amilyen az ideálom
37 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

nekem volt dolgok elég naggyal és kicsivel is

mind2 fajtának megvan a maga előnye és izgató része, de ez nem verseny :)

2020. dec. 5. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Engem nagyon érdekel, hogy milyen? (Mert ha ezt megtudom/meglátom, akkor célegyenesben vagyok!:-)
2020. dec. 5. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
kinézetre az tetszik ha kicsi, olyan "baba punci" kinézetű, de pl a nagyobb ajkakkal orálnál nagyon jól el lehet játszadozni vele
2020. dec. 5. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én azt szeretem ha minél nagyobb, egyszerűen jobban izgató látványra is meg játszani is vele
2020. dec. 5. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind1
2020. dec. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!