Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Lested" már megm vagy hallgattad már ki "véletlenül" Párodat maszturbálás közben? Ugyértem titokban, amiről Ő nem tudott. Én már igen...
Hogy az ondóba lehet valaki a párom, ha még a maszturbálást titokban kell tartani egymástól?
Szoktál te 2mp-nél tovább gondolkozni az életben?
2
De minek kell maszturbálni ha már ott van a "pár"?
Szerintem sincs semmi probléma azzal ha maszturbál időnként az egyik fél. egyik bnőmnek egyszer vettem egy vibrátort mert nagyon magyarázott hogy ő bizony sosem nyulna ilyenhez. nem egyszer azt volt hogy belépek szobába és ott fekszik az ágyon a játékával. sosem problémáztam ezért, volt h mellé feküdtem és nézte, volt hogy beszálltam de olyan is mikor magára hagytam. Ha rendes kapcsolatban vagy akkor ebből nem lehet probléma.
amúgy nem, nem lestem még ki bnőmet, de ha az számit akkor rendszeresen hallgattam a szobában ahogy a másik szobában dugják a nővérem.
1. Nem leskelődünk egymás után a párommal.
2. Nem bújkálunk masztizni egymás elöl.
3. Masztizni álltalában én szoktam maximum. Ha gyors kielégülésre vágyik jelzi felém hogy egy gyors cumi jólesne. Én meg nagyon szeretek szopni csak úgy spontán akár bármikor így ezt mindig teljesítem nek. Sőtt. Legtöbbször magamtól kezdeményezem. De amúgy ha masztizni látnám simán besegítenék neki. 24L
Honnan ismered a páromat?
Remélem tetszett amúgy ahogy csinálta. Felvetted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!