Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy 15 cm- es pénisz tövig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 15 cm- es pénisz tövig bemegy a hüvelybe és nincs több akkor nem is lehet kielégíteni? Olyan mint ha bent sem lenne semmi?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
10: Sokadlagos a testi szint a szeretkezésben, inkább egy katalizátorféle.:)
2020. dec. 4. 23:15
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Izé... a csikló nem a méhszájnál van, hanem kívül, az idegvégződések 80%-a a hüvely alsó 1/3-ában található. Kivéve... na igen kivéve a méhszáj, mert ott is van idegvégződés bőven, nevezetesen ha azt ütöd a bré végével akkor az baromira fáj. Szóval 15 cm bőven elég - feltéve ha tudja is használni a tulajdonosa.
2020. dec. 5. 01:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem 19cm egyszer véletlen rendeltem péniszköpenyt (mást akartam,wish😅 ezt kaptam nem túl jó egyikünknek sem kb plussz 5cm az 24cm mi sem értettük de behuppant

Amúgy nem az a lényeg mekkora hanem mennyire tudod kielégíteni

2020. dec. 5. 03:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Mit össze nyöszörögsz itt, próbálj meg szexelni .
2020. dec. 5. 08:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Minden hüvely más, de egy fix dolog van amit a pasik mindig elfelejtenek.

Tampon...ha jól helyezzük fel nem érezzük.

Tanulság: a hüvelynek az elején van a legtöbb ideg, amivel érzünk is dolgokat.

Utánna már csak a méhszájunkat fogjuk ha eltalálod.

19/N

2020. dec. 10. 19:12
 16/19 A kérdező kommentje:

Értem. Ez igaz lehet.

És a vizuális inger? Nem jobb egy akkora pénisz mint egy dezodoros flakon?

2020. dec. 10. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:

A vizuális inger nagyrészben nem a péniszt jelenti rengeteg nőnek.

A nagysága meg vizuálisan sem számít számomra

2020. dec. 11. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
A péniszed mérete az autód típusától függ, ezen belül fontos a vastagság, ami a bankszámládon látszik. A többi nem számít, érezd jól magad. Én sem hittem el, de sajnos igaz!
2020. dec. 11. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Nejemnek szülés után tágult a puncija, nem olyan passzentos, mint régen, ám a 14-15 centimmel sokszor kitudom elégíteni mégis. Ez nagyban függ, hogy éppen, milyen szexhez van kedvünk. Amennyiben az orálra helyezzük a hangsúlyt és csak kevés ideig közösülünk, akkor elég az én szerszámom. Ellenben, ha a hosszas dugáson van a hangsúly vagy az ujjazáson, akkor jobban kitágul. Ilyen esetben már kevés vagyok számára. (mint egy harangnyelv olyan vagyok benne) Ekkor kerülnek elő a dildók! Van üreges, felcsatolható is, ami izgalmas játékszer. ;-)

Kb. 50 partner után, avval egyet kell értenem, elsősorban nem a farok hossza számít, inkább a vastagsága, keménysége, állóképessége és a szexuális kultúra, technika. Volt nem egy olyan párom, akibe hosszában befért a 18-26 centi is. Mégis elég volt az én 14 centim is!

(nejemnek, amikor nagyon be van pörögve befér a legnagyobb kb. 22 centi hosszú, 5 - 6 centi átmérőjű puha, rugalmas dildónk (27 hosszú, de herés, így ~ 22 a behelyezhető méret) Természetesen, ekkor már szinte széttépi a lepedőt. A kedvence nagyjából 19 cm hosszú és 4,5 átmérőjű. Olyan kialakítású, mintha négy golyó lenne egymáson. Az nagyon jól stimulálja.)

2020. dec. 12. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!