Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Kíméletlen kegyetlen szexuális vágy kínoz egy nő iránt akit soha nem kaphatok meg. Megőrülök érte. Folyton feláll ha eszembe jut hogy mit csinálnék vele. Hogy milyen érzés lenne nyalni és érezni lent az ízét és az illatát és milyen lenne benne lenni...

Hogyan küzdhetném ezt le ha majd bele őrülök annyira izgat és kívánom?

2020. dec. 4. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Foglald le magad, dolgozz, sportolj, keress valami hobbit, tudom is én. Majd elmúlik.
2020. dec. 4. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Fifa 20
2020. dec. 4. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

olyan ez mint egy fájdalmas szakitás. idő kell hozzá, néha elég sok idő.

foglald le magad. esetleg keress egy nőt akivel jól tudod érezni magad és elfeledteti veled az egészet

2020. dec. 4. 15:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
É is ismerem az érzést. Nincs erre terápia, én is azt mondom foglald el magad, idővel tompul a dolog, ha nem ezen kattogsz. Fogadd el hogy nem akar veled szexelni...más választásod úgy sincs
2020. dec. 4. 15:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
hallgass Scootert, foglald le magad valamivel (sport, játék, bármi), egy idő után túlteszed magad rajta... én is voltam ilyen állapotban, hónapokig tartott, de aztán elmúlt
2020. dec. 4. 15:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás. Mással helyettesíteni ne is próbáld, nem fog csökkenni a vágyad. Néhány hónap, vagy néhány év, és el is múlik...
2020. dec. 4. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass viking metált.
2020. dec. 4. 16:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Amon Amarth! :D
2020. dec. 5. 01:59
 9/17 anonim ***** válasza:
de miért nem kaphatod meg?
2020. dec. 7. 12:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Azt nem tudjuk kiről van szó. Szinésznő, vagy valami híres személyiség?
2020. dec. 13. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!