Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hol és mennyire legyen szőrös egy férfi ezeken a területeken?
- arc
- váll
- hónalj
- mellkas
- has
- hát
- nemi szerv
- fenék
- alkar
- láb
Minden nő más.
Így a kérdésre sajnos nem fogsz releváns választ kapni.
Láb, hónalj, nemiszerv, váll kivételével felőlem mindenhol lehet szőrös.
Természetesen ha szőrös mégis a válla, nem venném rá hogy ott is szőrtelenítsen, mert az még rosszabb ha megerősödnek rajta a szőrszálak.
23n
Arc: teljesen mindegy, a lényeg, hogy jól álljon és jól érezze magát benne a férfi.
Váll: nem láttam még szőrös vállat, ha nem durva, akkor szerintem nem zavarna. De egy csupasz jobban tetszik.
Hónalj: megoszló helyszín, nekem mindegy. Ahogy a férfi érzi jól magát. Volt szerencsém extrém szőröshöz is, és csupaszhoz is. Egyik sem vonz jobban a másiknál
Mellkas: legyen szőrös!
Has: Természetes szőrzet legyen. Ha valakinek ott nem nől, az se zavar különösebben, de szerintem az eredeti a legjobb.
Hát: itt nem vonz a szőr. Ha van, nem baj. Ha nincs, akkor annál jobban örülök.
Nemi szerv: én itt azt szeretem, amikor vissza van vágva 1-2 centire. Tehát ne legyen olyan szőrös, hogy szopásnál a fogszabályzómba beleakadjon, de mégiscsak legyen férfiasan szőrös.
(itt egy zárójelt nyitok: ha szóba hozom a fogszabim egyből letámadnak a privátok, hogy milyen kis fiatal hús vagyok, HAHA, NO. Felnőtt fogszabályzás)
Fenék: itt nekem teljesen mindegy. Engem nem vonz, hogy nyaljam a partnerem seggét, ha viszont megkérne rá, akkor azt mondom, hogy vágja vissza vagy borotválja.
Alkar: csakis a szőrös.
Láb: csakis a szőrös.
----
Persze mindezen túl megjegyzem: mindenki olyan szőrzetet viseljen, amiben jól érzi magát. Amiket leírtam az nekem az ideálom, ettől függetlenül ha valaki jól érzi magát a testébe és ez kisugárzik róla, akkor nem számítanak ezek az apróságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!