Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hol és mennyire legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hol és mennyire legyen szőrös egy férfi ezeken a területeken?

Figyelt kérdés

- arc

- váll

- hónalj

- mellkas

- has

- hát

- nemi szerv

- fenék

- alkar

- láb

2020. dec. 4. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Minden nő más.

Így a kérdésre sajnos nem fogsz releváns választ kapni.

2020. dec. 4. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Láb, hónalj, nemiszerv, váll kivételével felőlem mindenhol lehet szőrös.

Természetesen ha szőrös mégis a válla, nem venném rá hogy ott is szőrtelenítsen, mert az még rosszabb ha megerősödnek rajta a szőrszálak.

23n

2020. dec. 4. 13:22
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 Attól még végezhetek közvélemény kutatást. (Nem mintha befojásolna)
2020. dec. 4. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Váll,hónalj,nemiszerv kivételével lehet szőrös bárhol.
2020. dec. 4. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Arc borosta beindit,nemiszerven is jó ha van,nekem bejön a többi nem érdekel ha van van ha nincs nincs.
2020. dec. 4. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Hónalj, váll és hát ne legyen szőrös. Nemiszerv lehet szőrös, de ne legyen dzsungel.
2020. dec. 4. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
#2 azt mégis hogy gondolod hogy egy férfinek ne legyen szőrös a lába? 🤔
2020. dec. 4. 14:15
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Mindenhol! 18/L
2020. dec. 4. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A lába, karja legyen szőrös, a többit rábízom.
2020. dec. 4. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Arc: teljesen mindegy, a lényeg, hogy jól álljon és jól érezze magát benne a férfi.

Váll: nem láttam még szőrös vállat, ha nem durva, akkor szerintem nem zavarna. De egy csupasz jobban tetszik.

Hónalj: megoszló helyszín, nekem mindegy. Ahogy a férfi érzi jól magát. Volt szerencsém extrém szőröshöz is, és csupaszhoz is. Egyik sem vonz jobban a másiknál

Mellkas: legyen szőrös!

Has: Természetes szőrzet legyen. Ha valakinek ott nem nől, az se zavar különösebben, de szerintem az eredeti a legjobb.

Hát: itt nem vonz a szőr. Ha van, nem baj. Ha nincs, akkor annál jobban örülök.

Nemi szerv: én itt azt szeretem, amikor vissza van vágva 1-2 centire. Tehát ne legyen olyan szőrös, hogy szopásnál a fogszabályzómba beleakadjon, de mégiscsak legyen férfiasan szőrös.

(itt egy zárójelt nyitok: ha szóba hozom a fogszabim egyből letámadnak a privátok, hogy milyen kis fiatal hús vagyok, HAHA, NO. Felnőtt fogszabályzás)

Fenék: itt nekem teljesen mindegy. Engem nem vonz, hogy nyaljam a partnerem seggét, ha viszont megkérne rá, akkor azt mondom, hogy vágja vissza vagy borotválja.

Alkar: csakis a szőrös.

Láb: csakis a szőrös.

----

Persze mindezen túl megjegyzem: mindenki olyan szőrzetet viseljen, amiben jól érzi magát. Amiket leírtam az nekem az ideálom, ettől függetlenül ha valaki jól érzi magát a testébe és ez kisugárzik róla, akkor nem számítanak ezek az apróságok.

2020. dec. 4. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!