Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Benne lennetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Benne lennetek egy ilyenben?

Figyelt kérdés
Ha a baratotok megkerne hogy hagy pisiljen ratok, mondjuk kadba leterdeltek vagy ilyesmi...
2020. dec. 4. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Igen.
2020. dec. 4. 12:28
 12/22 anonim ***** válasza:
33%

De érdekes, hogy ennyire elzárkóztok a párotok vágyától.

Engem érdekelt és izgatott, ezért lepisiltem párszor az execsajomat. Jó, mondjuk nálunk volt rendszeresen alá-fölérendeltségi játék, kicsit sub volt a drágám...

Oké, akik csak az ágyban, misszionáriusban csinálják, megértem, de hogy egy zuhanyzós szexnél lepisilem a melleit, amit 1 perc múlva le tud mosni, az miért olyan ördögtől való? Ő nem akart engem lepisilni soha, pedig megnéztem volna ahogy csorog a kis puncijából, aztán ráhúzom a farkamra. Na mindegy...

A kakit megértem, az szerintem is büdös, gusztustalan, nem tudod milyen az állaga, nem olyan egyszerű letakarítani, és el is hánynám magam valószínűleg. De egy kis pisi az nem nagy ügy szerintem.

2020. dec. 4. 12:41
 13/22 anonim ***** válasza:
57%
Igen
2020. dec. 4. 13:51
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, és ha ilyet kérne, szakítanék.
2020. dec. 4. 13:59
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

“elzárkóztok a párotok vágyától.“

Azért nagyon nem mindegy, hogy mik azok a vágyak. Egyrészt nem vagyok szexrabszolga, másrészt ha olyanokra vágyik, ami számomra taszító, akkor elválnak útjaink. Ha nincs összhang, semmi értelme, mert csak konfliktus lesz miatta.

2020. dec. 4. 14:15
 16/22 A kérdező kommentje:
12-es ott a pont. De ezeket a dolgokat meg lehet beszelni, aki nem oyan prud rugalmatlan az megint mas dolog. A sexualitas nyilvan nem a legfontosabb egy parkapcsolatban de szerimtem fontos. Paroknal akik regota egyutt vannak elkezdenek kiserletezni, hogy ne legyen unalmas mert az lesz. Ezert kell mindket felnek tenni a kapcsolater (mar ha akar persze)ott nincs osszhang egy ido utan ra fogja nyomni a belyeget a kapcsolatra. Ezert kell mindent megbeszelni, ha nem szeretne, tiszteletben tartom. De azert nem fogok szakitani valakivel mert felvet egy otletet szerintem.
2020. dec. 4. 17:20
 17/22 anonim ***** válasza:
28%
Na, azért attól biztosan nem lesz prűd senki, mert nem szeretnelé, hogy leh.gyozzák. Ne csináljunk már úgy, mintha ez egy normális, hétköznapi vágy lenne, ami alap lenne a szexben.
2020. dec. 4. 19:01
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2020. dec. 5. 01:47
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
#16 Ott a pont??? Tévedsz pajti, ott nincsen pont! Egymást lehugyozni azért már perverziónak számít még ma is. Nem zavar ha valaki ezt szereti, de én nem tartozom közéjük és páromnak olyan pasi kell akivel hasonlóak a vágyaink és igényeink. Mert ha nem, akkor jönnek az ilyen "még ezt se teszed meg azért akit szeretsz?" kezdetű szar dumák. Szóval nem teszem meg és azonnal ki is rúgom, hiszen félreismertem, mégpedig azért mert Ő NEM VOLT ŐSZINTE!!! Ennyike.
2020. dec. 5. 07:31
 20/22 anonim ***** válasza:
55%

Ennyike... :D

Kedves 15,17,19!

Nem tudom, hogy hany evesek vagytok, voltatok-e mar szerelmesek, eltetek-e mar hosszutavon kiegyensulyozott parkapcsolatban, de nekem ez az 1db kosza szexualis gondolatert / kerdesert azonnali szakitas eleg furcsa. Oke, hogy manapsag ebben a fekszines, nem elmelyulo tinder-insta online vilagban mindig jon a kovetkezo es a kovetkezo es a kovetkezo meg mielott megismertuk volna az elozo melysegeit, de akkor is nehez elkepzelni a kivetkezo esetet:

Van a pasid, aki jofej, szexi, cuki, jo az agyban es minden csodalatos fel eve, meg a szulei is jofejek. Az egyik szexrol beszelgetes alkalmaval felhozza, hogy reg ota izgatja a fantaziajat, hogy lepisilje a csajat, mi lenne ha szexelnetek a zuhany alatt es lepisilne a melleidet? Es neked erre nem az a valaszod, hogy

a) "uristen, de bizar! Tenyelg ez izgat? Engem nagyon nem, de oke, baby, ha ez minden vagyad, holnap este kapsz erre 1 percet, de utana elviszel vacsorazni"; vagy

b) "ne maar, nekem ez gusztustalan, megalazo, mi izgat teged ebben? De inkabb hagyjuk is, eselytelen."

A te valaszod c) "hiaba kivalo a kapcsolatunk, hiaba minden csodas, de amiert elmondtad egy perverz gondolatodat, most latsz utoljara. Es osszeszeded a kis cokmokodat es kisetalsz a reggel meg imadott ferfi eletebol, mert atfutott az agyan, hogy milyen lehet vajon lepisilni egy not?

Ertheto, ha valaki szamara ez perverz es gusztustalan, de ennyire nem lehet oszintenek lenni egy kapcsolatban, jogy ez egy gondolat erejeig felmerulhessen? Ennyire nem lehet toleralni, ha a masik felnek kicsit masra is lehet igenye, hogy nem egyezunk 100%-ban? Szerintem egy kapcsolat tele van kompromisszumokkal: ma innen rendelunk kajat, ahonnan te szeretned, holnap onnan, ahonnan en. Ma vanilia szex van orias puncinyalassal, holnap lepisilheted a bal bokamat a furdokadban... De ha ez sok is, nem kell azonnal otthagyni, mert ha a 0 tolerancia van bennunk egy kerdes meghallgatasara is, akkor eletunk vegeig lehet kerni a kovetkezot, kovetkezot, kovetkezot,... csak egyre kevesebbol lehet majd valasztani. #12voltam

2020. dec. 5. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!