Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Benne lennetek egy ilyenben?
De érdekes, hogy ennyire elzárkóztok a párotok vágyától.
Engem érdekelt és izgatott, ezért lepisiltem párszor az execsajomat. Jó, mondjuk nálunk volt rendszeresen alá-fölérendeltségi játék, kicsit sub volt a drágám...
Oké, akik csak az ágyban, misszionáriusban csinálják, megértem, de hogy egy zuhanyzós szexnél lepisilem a melleit, amit 1 perc múlva le tud mosni, az miért olyan ördögtől való? Ő nem akart engem lepisilni soha, pedig megnéztem volna ahogy csorog a kis puncijából, aztán ráhúzom a farkamra. Na mindegy...
A kakit megértem, az szerintem is büdös, gusztustalan, nem tudod milyen az állaga, nem olyan egyszerű letakarítani, és el is hánynám magam valószínűleg. De egy kis pisi az nem nagy ügy szerintem.
“elzárkóztok a párotok vágyától.“
Azért nagyon nem mindegy, hogy mik azok a vágyak. Egyrészt nem vagyok szexrabszolga, másrészt ha olyanokra vágyik, ami számomra taszító, akkor elválnak útjaink. Ha nincs összhang, semmi értelme, mert csak konfliktus lesz miatta.
Ennyike... :D
Kedves 15,17,19!
Nem tudom, hogy hany evesek vagytok, voltatok-e mar szerelmesek, eltetek-e mar hosszutavon kiegyensulyozott parkapcsolatban, de nekem ez az 1db kosza szexualis gondolatert / kerdesert azonnali szakitas eleg furcsa. Oke, hogy manapsag ebben a fekszines, nem elmelyulo tinder-insta online vilagban mindig jon a kovetkezo es a kovetkezo es a kovetkezo meg mielott megismertuk volna az elozo melysegeit, de akkor is nehez elkepzelni a kivetkezo esetet:
Van a pasid, aki jofej, szexi, cuki, jo az agyban es minden csodalatos fel eve, meg a szulei is jofejek. Az egyik szexrol beszelgetes alkalmaval felhozza, hogy reg ota izgatja a fantaziajat, hogy lepisilje a csajat, mi lenne ha szexelnetek a zuhany alatt es lepisilne a melleidet? Es neked erre nem az a valaszod, hogy
a) "uristen, de bizar! Tenyelg ez izgat? Engem nagyon nem, de oke, baby, ha ez minden vagyad, holnap este kapsz erre 1 percet, de utana elviszel vacsorazni"; vagy
b) "ne maar, nekem ez gusztustalan, megalazo, mi izgat teged ebben? De inkabb hagyjuk is, eselytelen."
A te valaszod c) "hiaba kivalo a kapcsolatunk, hiaba minden csodas, de amiert elmondtad egy perverz gondolatodat, most latsz utoljara. Es osszeszeded a kis cokmokodat es kisetalsz a reggel meg imadott ferfi eletebol, mert atfutott az agyan, hogy milyen lehet vajon lepisilni egy not?
Ertheto, ha valaki szamara ez perverz es gusztustalan, de ennyire nem lehet oszintenek lenni egy kapcsolatban, jogy ez egy gondolat erejeig felmerulhessen? Ennyire nem lehet toleralni, ha a masik felnek kicsit masra is lehet igenye, hogy nem egyezunk 100%-ban? Szerintem egy kapcsolat tele van kompromisszumokkal: ma innen rendelunk kajat, ahonnan te szeretned, holnap onnan, ahonnan en. Ma vanilia szex van orias puncinyalassal, holnap lepisilheted a bal bokamat a furdokadban... De ha ez sok is, nem kell azonnal otthagyni, mert ha a 0 tolerancia van bennunk egy kerdes meghallgatasara is, akkor eletunk vegeig lehet kerni a kovetkezot, kovetkezot, kovetkezot,... csak egyre kevesebbol lehet majd valasztani. #12voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!