Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálato'k is volt olyan làny az osztályban (általánosban) aki hagyta a mellét simogatni, markolni? Cserébe néha meg markolta a farkad?
Figyelt kérdés
Csak szimplán érdekel, mostanában haverok között egyre inkább szóba jön hogy náluk is volt ilyen lány :D
Veletek ez hogy történt ha volt ilyen?
Ránk egyszer még a tanár is ránk szólt így utólag nagyon kellemetlen....
2020. dec. 4. 09:05
11/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom erre H lehet hisz akkor én is annyi idős voltam fiatalok voltunk és kíváncsiak :)
Nálunk 8.osztalyban volt ez akkor nem voltunk olyan kicsik:D nálunk pl mindenki késett 1 évet volt a 2 évet anno így mondtuk 14 voltam ev végére meg 15 éves.
Elég szánalmas ha valaki erre elvezkedik.
2020. dec. 4. 12:24
12/25 anonim válasza:
Wtf. Nálunk nem volt ilyen lány, nem voltunk retardáltak. L
13/25 anonim válasza:
"Nálunk nem volt ilyen lány, nem voltunk retardáltak. L"
Talán a kérdező az, aki ennyire retardált.
L
14/25 Lazy Lover válasza:
Érdekes az edinák szeretik ha tapizzák őket
15/25 A kérdező kommentje:
Jesszusom nem vagyok retardált...fiatalok voltunk és kíváncsiak. Nem értem mi a baj ezzel hogy erdekel hogy más osztályban volt-e ilyen több mint 10 éves sztori...
2020. dec. 4. 23:39
16/25 anonim válasza:
A kor nem mentség az állatias viselkedésre.
17/25 A kérdező kommentje:
Inkább nem mondok semmit legyen igazad van!😂
2020. dec. 4. 23:49
19/25 anonim válasza:
És az hogy derül ki, hogy kit "lehet" tapizni?
Mert engem lehetett volna, de senki nem közeledett.
20/25 anonim válasza:
#19! És mostanában mi a helyzet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!