Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastag farok / szűz lány?
Vastag a barátom farka, én viszont szűz vagyok. Félek hogy nem fog bemenni, vagy nagyon fájni fog. Lehet ezzel tenni valamit?
21/L
hallgass a lelkiismeretedre és fontold meg a dolgot morálisan, ne a vágyak mentén..
az a helyes válasz, ami nyugalmat add hosszútávon és elveszi a terhet belülről..
„Ami Istentől származik, üdvös félelemmel kezdődik és lelki békével végződik. Ami a sátántól származik, nyugalommal kezdődik és viharral, közönnyel, apátiával végződik.” - Szent Pió
Meg az is biztos, hogy neki akarod adni? Mióta vagytok együtt? Ha nem olyan rég, akkor szerintem kár volna neki adni, csak mert örülsz, hogy összejött egy kapcsolat valakivel.
Én azért, a helyedbe várnék vele egy évet vagy másfelet, hogy megismerd és legyen időd átgondolni, hogy neki adod-e vagy sem...
Csak egy jó tanács🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!