Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az pontosan, hogy "fekszik mint egy darab fa"?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki a buta kérdésért! Tudom, hogy nem csinál semmit, max misszionárius póz, de nő vagyok és nekem elképzelhetetlen, hogy egy csaj minden egyes szex közben csak feküdjön a hátán. Ilyen tényleg létezik? Tényleg minden szexnél? Semmi kezdeményezés, semmi vadulás?
És hogy lehet ezt hosszú távon elviselni (pl egy kapcsolatban)?
2020. dec. 3. 11:44
1/9 anonim válasza:
Én a szebb küllemű nőknél tapasztaltam ezt. Az lehet mögötte, hogy indokolatlanul körbe van rajongva a férfiak által, nulla bizonyítás mellett is gyakorta elismeréseket előlegezbek nekik és megszokták, hogy a kegyeikért harcolnak, nekik pedig maximum csak annyit kell tenniük, hogy hanyatt dobják magukat és kényeztesse őket a férfi. Szerencsére ámbár csinos, de szolid, értelmes, intelligens barátnőim voltak, s ők nagyon odatették magukat az ágyban mindig. Lehet, hogy azért, mert én is? Egy nő is legyen aktív, kezdeményező, játékos, kísérletező, kommunikatív, buja, szenvedélyes az ágyban. Nem lesz kevesebb ettől. 🙂 F
2/9 anonim válasza:
Persze, sőt ez a gyakori. Fel van izgulva, kifekszik hátra, és kész, várja hogy tedd be neki misszionáriusban. Mikor dugod, akkor sem történik semmi, azt se tudom, hogy érzi e, vagy jó, stb.
3/9 anonim válasza:
Én ismerek ilyet. Szereti a szexet, igényli is, viszont leginkább tényleg csak fekszik akció közben. Ha lovagolna is, az kb 2 perc, utána leszáll és jön az új póz, ami általában tényleg misszionárius, vagy oldalt fekve hátulról. Különösebb aktivitást nem mutat, de szereti. Ilyen személyiség, viszont a másik oldalról ez tényleg lelombozó tud lenni egy idő után.
4/9 anonim válasza:
Tényleg létezik ilyen sajnos. A legtöbb férfit nem nagyon vonzza az ilyesmi. A tétlenség lankaszto. Hosszútávon szerintem senki sem bírja. Az ilyeneket nehéz megváltoztatni is
5/9 anonim válasza:
Nekem partnerem annyit mondott erről hogy konkrétan ugy képzeljem el hogy lefeküdt és várt,nem történt semmi,majd mikor simogatni kezdte akkor se,de egy rezzenés se.Na ekkor öltöztek fel.
6/9 anonim válasza:
igen ez a fa. Fekszik és várja h legyen már vége.
7/9 anonim válasza:
2 fő oka van: van olyan nő, aki tényleg élvezi, hogy dugják, és nem kell csináljon semmit, csak csendben élvezi a helyzetet. A nagyobb többséget pedig teljesen hidegen hagyja a szex, és kifekszik a pasija/ férje kedvéért, és full mindegy neki, hogy az mit csinál. Durva, hogy mennyi frigid nő van (nem tudom ha ez a megfelelő szó rá?)
9/9 anonim válasza:
Qrvák legalább megjátsszák hogy élvezik, de am ja van sajna ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!