Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nők, nektek is probléma a szex kérdés akár csak a kisméretű férfiaknak?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 06:54
1/13 anonim válasza:
Én rettentően gátlásos vagyok a mai napig szex közben a mellem miatt. Sajnos nagyon nagyon pici. 70A
Nem tudom elfogadni egyszeruen magam.
3/13 anonim válasza:
Volt amikor zavart, de már elfogadtam hogy kicsi
4/13 anonim válasza:
Semmi problémám nincs vele, nem is volt. Szeretem a cickóim, a párom imádja.
22L
5/13 anonim válasza:
Legjobban a kicsi mellű nők jönnek be nekem, szerintem nincs okuk a gátlásokra emiatt
6/13 anonim válasza:
Nincs okuk rá, a kicsi mellek fantasztikusak.
7/13 anonim válasza:
Senkit nem zavar és nem érdekel.
CSak itt egy pár depressziós kispöcsűt zavar ez és megpróbálják ráerőltetni a többire is.
8/13 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem hogy a nők hogy viselik ezt a dolgot. Amúgy meg a nőiességet nem a mell reprezentálja.
2020. dec. 3. 08:31
9/13 anonim válasza:
Nem. Nyilván jobb a nagy mell, mint a kicsi, de a férfiak legelsőnek az arcot és a testalkatot nézik.
10/13 anonim válasza:
Utoljára 15 éves koromban zavart, hogy kis melleim vannak, azóta nemhogy megbékéltem a dologgal, de nem is cserélném el nagyobbakra kényelmi okok miatt.
A szex terén se zavart, hiszen a ruhák ellenére azért be lehet saccolni, hogy nagyjából mire lehet számítani, és ha a barátomnak fontosak lennének a nagy mellek, össze se jött volna velem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!