Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már veletek hogy a kiirt kérdés felizgatott titeket? Arra masztiztatok?
11 és 15-ös:
Azért lettél lepontozva, mert rosszul értelmezted a kiírásom.
Csupán te vetted magadra a "a 25% hülyeség és olyan írta ki aki életében nem látott nőt" részt. Én itt inkább olyansmikre gondoltam, mint amikor olyan tipikus "mekkora a melletek lányok?" kérdések vannak kiírva, mert egyesek arra vernék, hogy ráírnak a válaszadókra. Illetve találkoztam már olyan szűz sráccal is, aki undorodik a vértől és azt kérdezte, hogy tudna-e majd úgy szexelni, hogy a csajba tampon van.
Konkrétan ilyensmire gondoltam, de ezek szerint te vagy azt vetted magadra, hogy hülyeségeket írsz ki, vagy azt, hogy kvázi barátnőmentességgel vádollak (ami nem igaz, mert rohadtul nem érdekel van-e vagy volt-e valaha párod).
A 110%-al visszavágni pedig szánalmas volt. Beismertem a hibámat, sőt, később még azt is beismertem, hogy kihagytam kérdés típusokat a felsorolásomból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!