Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pénisznek vagy a puncinak van nagyobb hatalma/hatása az ellentétes nem felett?
Szerintem is a puncuska.
Valahogy én is azt látom, hogy a nők nincsennek annyira bezsongva, és megbolondúlva annyira a szexért, mint a férfiak.
Persze az is lehet, hogy én jártam eddig rossz időben rossz helyen.
Tudom, van ellenpélda is, van nő aki szintre megőrül érte, de szerintem az a kevesebb sajnos.
Ha a nők is úgy lennének a szexel mint a férfiak, kevesebb lenne a társkeresési probléma is.
22 es.
Örülök hogy reagáltál arra amit írtam, sőt. Bizakodom benne, hogy neked van igazad.
Ezek szerint csak én fogtam ki eddig a szexuális nullákat.
Biztatásod erőt ad, és felbátorít, hogy ne adjam még teljesen föl, mert már ezen is gondolkodtam, hogy végleg feladom a társkeresést, és inkább felakasztom magam, mert így nem látom az életnek az értelmét.
Nincs miért fölébredni reggel.Minden nap ugyanolyan szar.
Eddig azt gondoltam, hogy az életben azért nem megy a szem kontaktus, mert a nők nincsennek igazán oda a férfiakért.
A netes társketesőkről meg inkább ne beszéljünk.
Próbálok a te leveledből táplálkozni, és erőt meríteni.
A múltkor már annyira el voltam keseredve, hogy a kötelet is megvettem.
Nem tudom ki mire gondol, én a 24 es vagyok, de nálam valóban tragikus az elkeseredettség, nem rájátszás.
Most nem leszek egy kb 2 órát, megyek futni még ilyen esőben is, mert ha nincs teljesen tökéletes alkatod, akkor sem foglalkoznak veled a nők.
Úgy hogy muszáj, még ilyen edőben is.
Írhattok, majd válaszolok utána, de valóban nagy a baj.
Én most egy párkapcsolatért mindenem oda adnám.
#27 "Én most egy párkapcsolatért mindenem oda adnám."
Pont ezért nem kellesz a nőknek. Valahogy még mindig szarkazmus szaga van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!