Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy nyílvános wécén lennétek, és a mellettetek lévő lyukon átbújna egy szép nagy farok hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Mit tennétek ilyen helyzetben?2020. dec. 1. 21:40
12/32 A kérdező kommentje:
#9 Az igen. Azt ítéld börtönre aki kiírja, nehogy azt aki meg is teszi. Ezek csak szavak, vagyis betűk, a betűk pedig ártalmatlanok, de az téged ne zavarjon. Ítéletnél pedig logika alapján kell dönteni, nem instabil érzelmek alapján.
2020. dec. 1. 22:30
13/32 anonim válasza:
Kéjesen végignyalnám, aztán bekapnám tövig.
Haha, dehogy. Ezt akarod hallani, mi?
Én ráütnék egy nagyot (vagy sokkal inkább rúgnék, ha a vécén ülve van elég helyem hozzá) hogy el is törjön. Abból tanul a perverz állat.
14/32 anonim válasza:
"Arg, úristen fúj!"
Amint kilépnék a mosdóból, odahívnám az első embert, hogy ne mehessen el a kis perverz, amíg nem hívjuk a hatóságot.
Csábító a lehetőség, de nem hiszem, hogy rátaposnék, hiába érdemelné meg. Fúj, de undorító.
15/32 anonim válasza:
Ezért van nállam mindig bicska :D
16/32 anonim válasza:
Rácsapnék valamivel (nem a kezemmel, hozzáérni nem akarnék)
N
17/32 A kérdező kommentje:
#13 Én úriember vagyok szóval én biztos nem hoználak ilyen helyzetbe. Kíváncsi voltam mit tenne a legtöbb nő, és kb erre számítottam a "rácsapást, rávágást" leszámítva. :D
2020. dec. 1. 23:34
18/32 anonim válasza:
Akkor van szerencséje, ha nem lenne nálam semmi éles dolog, mert akkor lehet csak zúzódásokkal megúszná.
19/32 anonim válasza:
Egyetértek a 18assal és azonnal rendőrt hívnék
20/32 anonim válasza:
Nem azért, de eleve nem ülnék be olyan nyílvános WCbe, aminek a falán van egy lyuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!