Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek hogy mitől lehet jobb a zuhany rózsás maszti?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 16:58
1/5 anonim válasza:
Igen: letusolsz és utána helyére akasztod azt a zuhanyrózsát majd bemész a szobába a pasihoz aki kielégít. Nincs olyan maszti technika ami felérne egy figyelmes, hús-vér partnerrel.
2/5 anonim válasza:
A zuhanyrózsás maszti eleve jó.
Azon nem lehet javítani.
Meg nem adtál meg támpontot, hogy mihez képest kéne jobbnak lennie...
3/5 anonim válasza:
Én sosem éreztem különösebben semmit tőle,és lelomboz az a tudat,hogy pocsékolom a vizet 🤷🏻♀️
4/5 anonim válasza:
Sima vízsugár a csapból jobb szerintem :)
5/5 anonim válasza:
Letekered a zuhany fejet, vízsugár a csiklóra. Lehet víz felett, vagy alatt úgy halkabb is. Gyors intenzív fantasztikus orgazmus.
1 es hús vér pasi is van, az is nagyon jó. De ez teljesen más érzés és ez is van legalább annyira jó, főleg ha ő fogja a zuhany végét, őt is izgatja, és utána vele is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!