Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Láttatok már lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Láttatok már lányt pisilni/kakilni? Hogy történt a dolog? Izgatott a látvány?

Figyelt kérdés

2020. dec. 1. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen láttam többször is! a kakilást azt kevesebbszer életemben, de volt már ,hogy termeszetben sétáltunk az exemmel és rájött a kakilás, letolta tette a dolgát pisi kaki, aztán egymásnak estünk
2021. febr. 8. 05:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem az izgat ha nem undorodik a jó kis kakiszagtól egy bizonyos jó csaj, és mellé pukizik is jókat! 🥰🥰🥰🥰🥰
2022. máj. 20. 22:18
 13/13 Bögyös Dávid ***** válasza:
100%

Először is szögezzük le, hogy ha egy lány cuki, akkor amit csinál, valószínű az is az lessz, főleg ha pipiről meg kakiról beszélünk.

Először is, rendszeresen pisilt pár méterre tőlem az ovodás + kisiskolás barátnőm. Izgató volt hallani őt, hogy pipikél, csak még én butus, nem tudtam, miért. A kakilás a legvalószínűtlenebb. Az biztos, hogy sokkal kevesebbszer volt, mint a pipike, de ki tudja. A másik biztos a pupika. Volt, hogy guggoltunk a fűben, és néha barátnőm bepukizott. Olyan cukinak találtam, de akkor még szintén sajnos nem tudtam miért. Az ő szaga, mármint a lányé, nagyon vonzó volt, nagyon finom illata volt, amit sokszor éreztem :) <3

Ez is bizonyítja, hogy egy fantasztikus lehetőséget halasztottam el akkoriban. Mondom, aki nekem cuki, az engem felizgat. Nem csak a cuki barátnőm illata, pipikéje, pukija, a házuk úgy unblock egyedi illata - mert ugye minden háznak van egy egyedi illata, eddig csak az övéké tetszett, senki másé. Aztán persze mivel az is bele tartozik a cuki barátnőbe, amikor elesett a biciklivel, és nekem kellett "haza kísérnem", bár tudott volna az magátol is menni, tudott is. Bár féltem is, hogy sír akkor amikor ott voltam a helyzetben, de emellett elkapott ugyanaz a furcsa érzés. Enyi év elmultával tudom mit éreztem: szerelmet :) <3

2024. máj. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!