Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek ezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ezzel nincs probléma?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, manapság a legtöbb szexuális viszony vagy nagyon unalmas vagy nagyon "hideg". Mármint csak dugni és kész. Oké, különböző pózban akár sokáig, de ez szerintem marhaság.

Én szeretem a szexpartnernem bőrét. Kutyában a hátát csókolom, akár végig is nyalom, és az egész testét is szeretem csókolni, végignyalni a bőrét. Szóval nem caak orálisan elégítek ki a nyelvemmel. És szeretek közben sokat csókolózni. És jobban szeretem szorosan egymással, mint inkább "különleges" pózokban. Misszionáriusban néha lefogni a lány kezét de tovább csókolni.

Eddig a lányok pontosan fele mindig azzal jött, hogy túlzás. Nem szeretkezni akar, csak szexet. És nem viccelek, volt aki kétszer is elélvezett és azt állította hogy már rég volt ilyen jó.

Én szeretem megélni ezeket a perceket és meglep, hogy van aki nem.

2020. nov. 30. 23:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, meg volt aki azt mondta, kifejezetten zavarja néha amit csinálok.
2020. nov. 30. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nincs, örülnék egy hozzád hasonló hozzáállású pasinak.
2020. nov. 30. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel probléma,ez lenne a természetes. Tisztázd az elején a partnerrel,és akkor nem kapsz negativ visszajelzést.
2020. dec. 1. 08:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!