Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tanársegéd ha kicsit sokáig néz egy diákot, akkor vonzónak tartja? Mondjuk meglátja reggel a diákot hogy megy a suli fele, és addig nézi folyamatosan amíg be nem megy az ajtón és el nem tűnik a látóköréből.
Figyelt kérdés
A fent említett példa sokszor előfordult már. És a szemkontaktust csak úgy minden ok nélkül is tartja. Nem az én szakomon tanít, úgyhogy nem tanít és nem is fog.
Én vagyok a lány, és nem vagyok kiskorú.
2020. nov. 30. 19:05
2/9 A kérdező kommentje:
Első mondatot olvasd el.😀
2020. nov. 30. 19:08
3/9 anonim válasza:
Miért, te akit 2 másodpercnél hosszabban nézel, ahhoz vonzódsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Inkább 5. Eddig én nem nézek olyat aki nem érdekel. De lehet ezzel egyedül vagyok
2020. nov. 30. 19:14
5/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Sok siket kívánok, legalább neked legyen szerencséd. 🙂 32F
6/9 anonim válasza:
Bejön neki a külsőd, csak nyuszi lépni.
7/9 anonim válasza:
Statisztikai tény , ha valakit hosszabban bámulunk mint 3 mp, akkor azt vagy megakarjuk ölni, vagy nagyon bejön nekünk :D Én persze hozzátenném hogy néha azt is megnézzük aki valamilyen okból szokatlan látványt nyújt. Mivel te már régóta szemezel vele, és nem mész semmire(ami kissé idegesít) szinte biztos hogy tetszel neki.
8/9 anonim válasza:
Nem csak a vonzó embereket nézem meg....igazábol bárkit akin vmi érdekeset látok 😅
9/9 anonim válasza:
Nem akarok semmit,
( mint tanársegéd) ezt csak te képzeled be, a romantikus almaid közepette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!