Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Aki már próbálta 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Aki már próbálta 2 férfival egyszerre milyen tapasztalatitok vannak?

Figyelt kérdés
Aki a párkapcsolatában csinálta milyen hatással volt a kapcsolatra nézve?
2020. nov. 30. 08:49
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Én nem ajánlom egy nőnek sem! Megalázó, fárasztó, néha fájdalmas.. úgymond lelkileg is megviselt. Valamint a kapcsolatom is tönkrement miatta. N
2020. nov. 30. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban én sem, de buliban simán. Két farok dupla élvezet.
2020. nov. 30. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
#1 bocs, ezen szétröhögtem magam azt írja "megalázó" hmmm mi lenne más akkor ha két faxi szexuális segédeszköznek használ egy nőt? Majd magabiztosságot ad, mi? Hatalmas romantikára kell elvárni ha két faxi kefél egy nőt, az csak arról szól? Nem az véletlen sem, hogy akarva akaratlanúl a két faxinál verseny van, hogy ki tudja a "többet" nyújtani ezért emberi mivoltjukat -pillanatra levetkőzik. Kiégtem :D "megalázó" Xdddddd
2020. nov. 30. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyén függő, egyik barátnőm annyira szerette a szexet, hogy tudtam, hogy el fog menni idáig, amikor megesett, Ő szupernek találta és nagyon élvezte.
2020. nov. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!