Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van érdekes vagy extrém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van érdekes vagy extrém cuckold történetetek? 30 N

Figyelt kérdés
Nem vélemény nyilvánításra vagyok kíváncsi, mi rendszeresen csináljuk a párommal és élvezzük.

2020. nov. 29. 19:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Minden cuckold esemény érdekes, nálunk az első volt az egyik legérdekesebb, amikor a srác nem volt hajlandó előttem szexelni a nejemmel, így meg kellett lesnem őket.
2020. dec. 1. 15:40
 12/21 SzabóZé78 válasza:
100%
Nekem egyszer, a párom egy buliba elment a barátnőjével, és éjszaka küldött egy sms-t, hogy van harmadik! :) Felhívtam, és mondtam neki, jöjjön vele haza! Amikor haza jöttek a feleségem elment fürdeni, én a sráccal beszélgettem a szobában, és nagyon vártuk, hogy a párom bejöjjön hozzánk! Törölközőben megjelent, közénk feküdt, és két órán át dugtunk! Fantasztikus volt
2020. dec. 3. 02:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt ilyen kalandom egy párral,azóta is ilyenkre vágyok..sokan nem hitték el de nem gond..

Egy párhoz mentem 3ik beszállónak,képcsere és beszélgetés elötte,aztán hajrá.

Az volt a kérés hogy ne finomkodjak a Növel,keményen szopassam stb stb...az extra az volt benne hogy a Férj be volt zárva az ággyal szemközt álló szekrénybe és onnan kellett végignéznie ahogy szexelek a feleségével elsö pár perc fura volt nekem de aztán izgatott is a dolog..a végén szény férj ott állt kivert farokkal a szekrényben amikor a feleség kinyitotta,de nekik ez tetszett,abban maradtunk legközelebb a férj is beszáll közbe,de sajnos megszakadt a kapcsolat igy nem volt folytatás...

39/F

2020. dec. 3. 06:02
 14/21 anonim válasza:
100%
A feleségem a házunkkal szemben lévő irodaházban dolgozik. Említette nekem, hogy a főnöke folyamatosan vetkőzteti a szemével. Erre mondtam neki, hogy szexeljen vele, mert ez engem izgat. Először hallani sem akart róla, aztán unszolásomra belement. Elmondtam neki, hogy szeretném. Azóta heti 2-3 alkalommal megvárják, hogy mindenki hazamegy, utánna szexelnek. Feleségem előtte mindíg titokban felhív és leteszi a telefont a közelben, így végig hallgatom az egászet amíg mindketten elélveznek. Nagyon izgató a számomra. Utánna hazasiet, benne van amit a főnök belelőtt néha kicsit eláztatja a bugyiját. Én itthon tisztára nyalom, és hatalmasat szexelünk. Kb. olyan másfél éve folyamatos a dolog, azóta időnként harmadik pasit is bevonunk itthon.
2020. dec. 3. 17:12
 15/21 anonim válasza:
100%
Mi is nyitottunk. Neten leszerveztük jött egy pasi kb. 130 km távolságból. A reglapja szerint 18 cm-es szerszáma volt, levetkőzött, kb. feleakkora volt a kukija ernyedt állapotban mint a páromé, neki 16-os, nem hosszú viszont elég vastag. Probáltam életet lehelni a vendég szerszámába, szoptam vertem neki kb. fél oráig semmi. Akkor elkeztünk szexelni a párommal hátha az meghozza a kedvét, közben ő magát izgatta hasonlóan sikertelenül. Kb egy óra próbálkozás után sem állt fel neki akkor közölte, hogy neki mennie kell és elment. Azóta volt már jópár pasi nálunk, velük minden rendben volt. Persze voltak olyanok is többen akikkel leegyeztettünk mindent de nem jöttek el. Egyszer 2 pasit hívtunk meg magunkhoz, a kettő közül az egyikkel pont úgy jártunk mint az elsővel. Szoptam vertem neki, semmi, egy darabig nézte, hogy mint csinál velem a párom meg a másik pasi aztán fogta magát és elment.
2020. dec. 3. 17:32
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Privátban mesélek nöknek akiket ez érdekel.
2020. dec. 3. 17:38
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os mért nem írod ki ide. 14-es én is szeretnék ilyen főnököt :D
2020. dec. 3. 17:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"A feleségem a házunkkal szemben lévő irodaházban dolgozik."

Én is nagyon szeretnék ilyen... közeli munkahelyet! :D

2020. dec. 4. 12:37
 19/21 A kérdező kommentje:
És ilyen főnököt is? :D
2020. dec. 4. 13:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első, spontán volt.

A pasim már régóta emlegette és egy erdei séta közben megtörtént.

2020. dec. 4. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!