Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tényleg nyitott lenne?

Figyelt kérdés

Sosem hittem a fiu-lany baratsagban, de ugy nez ki, hogy szereztem egy lany baratot es ahogy magamat ismerem, idovel szinte biztos, hogy tobbet ereznek iranta.

Nagyon kedvelem ot es be is jon nekem, viszont tobb eve van kapcsolatban egy sraccal. Ez az elso parkapcsolata, de nem sok jot hallottam a parjarol (sem a lanytol, sem harmadik szemelytol). Kicsit ugy tunik, mintha nem minden lenne rendben naluk.

A lany rendszeresen tesz ketertelmu megjegyzeseket, eddig tokre ugy tunt, mintha arra celozgatna, hogy nyitott lenne valami extra. Aztan meg indirekt elszolta magat, hogy figyelemre es torodesre vagyik. Nem tudom, hogy ebbol mennyit kap meg a parjatol es, hogy o mit gondol errol az egesz baratsagrol kozottunk es, hogy mit is szeretne pontosan. En igazabol mindenben benne lennek, de abban az esetben, ha csak az agyamat huzza a ketertelmu megjegyzesekkel es csak baratsagot szeretne, akkor nem akarnam elszurni.

Igazabol fogalmam sincsen, hogy egy ilyen helyzetben mit kene tenni.

2020. nov. 29. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ha amikor legközelebb felhozza eme kijelentéseket akkor finoman kérdezd ki valójában mire céloz,avagy a kapcsolatáról beszél ilyen negatívan?Utána ha megkapod a választ könnyebben tudsz reagálni rá esetleg nyitni felé....
2020. nov. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!