Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nyilvános helyen maszturbáltatok már?
Céges hétvégi rendezvényen, moziban, nyaralóhelyen tóparton, munkahelyi mosdóban, az erkélyemen....
37N
Nekem igazából csak két ilyen eset volt, szexelni viszont jó pár helyen szexeltem már.
Egyszer még gimiben valamiért a teremben maradtam egyedül aludni. Aztán felébredtem a szokásos tini állapottal, állt a farkam. A teremben volt egy fal, ahova ki voltak rakva képek az osztályba járókról. Hát, elég sok jó csaj járt az osztályomba és az egyikükbe még szerelmes is voltam, szóval...
A másik egy vizsga után volt. Alig aludtam előtte, teljesen offon voltam. Aztán, végül sikerült. Mentem haza busszal. Beültem a leghátsó helyre. Nagyon kimerült voltam, de feldobott. Alig voltak a buszon és keresztben elém beült egy csaj, aki teljesen az esetem volt. Gáz, nem gáz, de kivertem.
28 F
-Erdő
-Iskola udvara
-Tanórán a padban, maxig behúzott székkel, miközben magyarázott a tanárnő
-Tópart
-Vadászles
-Házibuli erkély
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!