Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt ötvenesek akik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt ötvenesek akik a tizenéves lányokat szeretik?

Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 20:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
Igen tetszenek ..! 46f
2020. nov. 28. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
Vagyunk, bizony! 😉
2020. nov. 28. 21:18
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
igen,vonzóak.45f
2020. nov. 28. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
Tenyleg megerett a vilag a pusztulasra, a kommenteket olvasva.
2020. nov. 28. 22:06
 15/23 anonim ***** válasza:
23%
Pedig csak egyszerűen evolúciós pszichológia. Bár ezt az álszent, evolúciótagadó keresztények úgysem értik. 😂
2020. nov. 28. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 17-25 jönnek be leginkább, de még csak 37 vagyok.
2020. nov. 29. 15:31
 17/23 anonim ***** válasza:

"Tenyleg megerett a vilag a pusztulasra, a kommenteket olvasva."

Ez nagyon rosz duma. Olvastam már máshol is. Azt hogy a világ mikor érett meg a pusztulásra nehogy már te döntsd el. Istennek képzeled magad? Vagy ki hatalmazott fel rá ,hogy a világ sorsáról dönts (mikor pusztuljon/vagy ne pusztuljon). Ettől durvább dolgok is történnek a világban mint hogy valaki feltesz egy kérdést a gyakorin. Történnek ettől milliószor jobb és rosszabb dolgok is. Most akkor mi legyen? Arra nem gondoltál hogy esetleg nem a világnak kéne pusztulni csak neked. Már ha ilyen hatalmas problémád van a világgal,hogy el akarod pusztítani. Keress egy orvost és kezeltesd magad mert neked ez így nem élet.

2021. máj. 19. 03:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne, hogy nekem kene orvos kettonk kozul.😀

Nyilvan nem szo szerint ertettem, de TIZEN evesek tetszenek OTVEN eveseknek? Ne mondd mar, hogy ez normalis. Minimum 31 ev korkulonbseg, boven az apjuk lehetne. Elegge beteg, aki szerint ez rendben van. Lanyom van, aki meg szinte baba, de elkap a hanyinger ha vegiggondolom a kerdest.

Olyan korkulonbsegrol beszelunk, ahol a ferfi mar reges regen kozepkoru felbott volt, amikor az a lany megcsak megszuletett. Nem kicsit beteg

2021. máj. 19. 22:23
 19/23 anonim ***** válasza:

#17 vagyok.

Egy kérdés lett feltéve, most az mindegy hogy valakinek teszik, valakinek nem, én nekem például semleges. Nem foglalkoztat különösebben. De ezért az egy kérdését az egész világot halálra ítélni, kicsit elme betegnek tűnik. Függetlenül attól hogy mi a kérdés. Ez csak egy internetes oldal ahol anonim emberek irkálnak, nem hiszem hogy ez alapján kéne a világ sorsáról dönteni bárkinek is

2021. máj. 19. 23:14
 20/23 anonim ***** válasza:
40 esf vagyok és nagyon vágyom egy fiatal szukára
2021. máj. 20. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!