Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a szerelem és a jó szex mennyire van összefüggésben nálatok?
Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy nagy volt a szerelem, de a szex már kevésbé, vagy hogy nyoma sem volt szerelemnek a szex mégis egetrengető volt? Ha igen mi ennek az oka? Ilyen esetben hogyan lehet jobb az érzelmek nélküli szex?2020. nov. 28. 13:40
1/10 anonim válasza:
Hát nekem nem volt olyan hogy szerelmes vagyok emiatt minden szex egetrengető, vagy ha nem akkor borzalmas. Emberek vagyunk, mindenkinek van ilyen olyan rosszabb jobb napja, ez kihatással van a szexre is szerintem. Volt hogy szerelmes voltam és egyik alkalommal hihetetlenül jó volt, tlejesen egymásra hangolódtunk midnen ami kell, másik alkalommal meg elment de semmi extra.
2/10 anonim válasza:
Volt sok szexkapcsolatom iszonyat jo szexszel, semmi szerelemmel L
3/10 anonim válasza:
Volt sima szexkapcsolatom, de a szerelem miatt sokkal "maradandóbb" maradt vagy nem is tudom hogy fogalmazzam. Pl a szexkapcsolatomra úgy tekintek vissza, hogy jó volt, míg a szüzességem elvesztésére (ami komoly kapcsolatba volt) csak jó érzéssel, érzelemdúsabban tudok visszagondolni.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 Én nemrég kaptam ajánlatot szexkapcsolatra egy számomra vonzó baráttól, de nem tudom megéri-e belemenni mert eddig csak a komoly kapcsolatok híve voltam, és félek tönkremenne a barátságunk. Kapcsolatot pedig nem szeretnék vele mert nem érzek iránta semmit a fizikai vonzalmon kívül. Nálad a szerelem hiánya miatt nem lett komoly a dolog vagy nem akartál kapcsolatot akkoriban? Nem ment tönkre később a barátságotok?
2020. dec. 4. 13:57
5/10 anonim válasza:
Hat volt olyan nagy szerelmem, hogy erzelmileg minden nap kicsit belehaltam annyira szerettem! Viszont a szex borzalmas volt 5perces menetekkel, kokadozo ferfiassaggal, előjáték teljes hiányával es csak a sajat kieleguleset kergette, meg se probalkozott nyalni, vagy csiklot izgatni. :(
6/10 anonim válasza:
Kérdező,
Ha nem vagy benne biztos ne menj bele. Nálunk ez barátságnak indult, ez lett a vége. De mikor lett párom megszakadt a kapcsolat vele, mert egy ilyen baráti múlt és a párom nem eggyeztethető össze. Szóval erre keress egy olyat akit "kihasználhatsz", mert nem fog hiányozni. De egy jól működő barátságot eszedbe ne jusson megkockáztatni ezzel. Annyit egy orgazmus sem ér.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Értem, köszönöm a válaszod. Eddig összességében megosztó tanácsokat kaptam a barátnőimtől. Az egyetlen dolog amin nem tudok kiigazodni a tanácsoddal kapcsolatban hogy miért kellene megszakítanom vele a kapcsolatot ha esetleg később lesz párom. Ha nem fekszem le vele a vonzalom szerintem akkor is megmaradhat a jövőben ha lesz barátom. Mással jelenleg nem tudnék szexkapcsokatot elképzelni rajta kívül, benne megbízom, és fizikailag is tetszik. Lehet nem kellene belemennem, de már hiányzik a szex. Még majd gondolkodom rajta.
2020. dec. 4. 15:05
8/10 anonim válasza:
Mert te fordítva elviselnéd hogy a pasid azzal a csajjal beszélget, találkozgat akivel elötte dugó pajtik voltak? 😁 Picit se zavarna, nem lenne benned kétely stb.?
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Vonzalom mindkét esetben lehet más iránt, ha volt szex ha nem. A bizalom pedig szerintem alap dolog, de igazad van nem éri meg kockáztatni.
2020. dec. 4. 18:21
10/10 A kérdező kommentje:
#6 Mégegyszer köszönöm a tanácsod Erika Samara. Egy magamfajta tízenéves lánynak elkel egy hozzád hasonló tapasztalt nő segítsége. ;D
2020. dec. 5. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!