Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Orális kielégítés után ti megcsókoljátok a párotokat? (Mikor ti kapjátok)
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 12:41
12/19 anonim válasza:
Én mindig fogat mosok utána 🤷♀️
13/19 anonim válasza:
Alap, spermát is csurgatjuk át egymás szájába. 🙂
14/19 anonim válasza:
Nekem elég lelombozó ha valaki még egy szájra puszira sem képes utána. Volt már ilyen. Bezzeg azt elvárta, hogy a seggemből kivett farkát leszopjam. El is zavartam. Nekem ez nem szex és kölcsönös tisztelet.
De rajta kívül mindenki cuki volt velem, és simán még nyelves csók is volt akkor is ha lenyeltem. Igazából ez fordítva is igaz. Én is megcsókolom, meg számba veszem a farkát ha kivette a puncimból és oda akar élvezni.
Én megadom szóval el is várom.
15/19 anonim válasza:
Igen én imádok olyankor smárolni
16/19 anonim válasza:
#9 hangulat, van mikor párom nem közelít, ez változó!
17/19 anonim válasza:
Természetes, főleg ha nem alkalmi hanem a párom hisz szeretem
19/19 anonim válasza:
60F Természetesen. Az egyik legjobb játék a többi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!