Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik fiatalon?
Tényleg jó lenne ha leírnád kicsit részletesebben.
Rengeteg oka lehet egyébként, szervi dolog, keringés, dohányzás, egészségtelen életmód, pszichés, stressz, teljesítmény szorongás. Mióta áll fenn a probléma? Rendszeresen vagy alkalmanként? Reggeli merevedésed van-e?
(Nem vagyok orvos de nekem is vannak ilyen problémáim)
Tedd rendbe az alvásciklusodat mert a “reggeli erekció” ehhez kapcsolódik nem szigorúan a reggelhez. A szorongást belülről kell leküzdened ez nem egyszerű sajnos. Mikor már áll éles helyzetben akkor fenn tudod tartani tudsz teljesíteni, vagy lelankad és újból “fel kell verni?”
Még egy ok jutott eszembe sok maszturbáció miatt is lehet.
Igen, valszeg a felnőtt film nézése is közre játszik. Most kihagyom 1 hétig, bár az nem tudom elég lesz-e hozzá, hogy bármi változás legyen.
Miközben esetleg orális úton megy a dolog, akkor működik, de ha a gumit szeretném felrakni, akkor leáll konkrétan. Nem kell mondjam mennyire kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!