Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csilis lesz a péniszem, azon kívül hogy fáj mi lesz?
Jól kipirosodik, és meg fogsz őrülni annyira fog csípni, még akkor is mikor pisilsz.
Nem 10 perc, 1 perc után véged lesz annyira fog csípni.
Semmi bajod nem lesz azon kívül hogy összesz.rod-pisiled magad és még több óra múlva is csillagokat látsz. A csili hatóanyaga a kapszaicin az idegvégződéseket stimulálja. Olvass utána mivel lehet eltávolítani (segítek: vízben csak nagyon korlátozottan oldódik) mert nem lesz túl kellemes.
Elég hülye egy fogadás... de remélem legalább olyan dolgot kértél nyertesség esetén ami neked is jó :D
1: - mikor erőspaprikát vágtam, a kezem utánna 3napig égett, és csak úgy tudtam aludni hogy a kezeim az ágyról jeges vizes tálba lógtak.
Ez a te esetedben nehéz lesz megvalósítani xD
2:- nagymamám mindig azt mondta ha megégetem a kezem, kenjem be tejföllel aztán kössem be.. Egy párszor már meg mentett. :)
Szintén a te esetedben más a helyzet, ugyanis (reméljük) nem lesz égési sérülésed.
De azért a tejföl hűsít :)
A kapszaicin vízben nem oldódik, csak zsírban, azt viszont nehéz letörölni. A tej jó megoldás, mert az emulgeált tejzsír kötődik a kapszaicinhez, mégis lemosható. A zacskódat is kegyetlenül égetné, meg a hajlatot mellette, de az igazi dráma a makkod lenne, amin nincs bőr, csak nyálkahártya.
Szerintem az egyetlen védekezés a lidokain, megelőzve a csilit. A gyógyszertári lidokain spray alkoholos oldat, az első spricc a makkodon pár másodpercig égetni fog, de azután már semmit sem fogsz érezni. Talán elég jó megoldás lehet, ha a paprikázás előtt aranyér kenőccsel kened be az egész felületet, abban is van lidokain.
De a legfőbb tanácsom az, hogy ne játszd a macsót, mondd meg a csajnak, hogy ne csinálja, embertelen kínzás. Gondolom, amit te nyernél, az neki nem fájna, de ha megalázó, akkor te is engedd el a végrehajtást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!