Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy attól felizgul vki ahogyan néha rá néz egy bizonyos férfi?
Figyelt kérdés
Csak egy sima nézés, de mégis van a szemében vmi. Akkor lehet, hogy pont ő is azt gondolja amit én? Nem beszéltünk még egymással soha.2020. nov. 27. 13:32
1/10 anonim válasza:
Igen, nekem volt ilyen lány, utólag mondta el
20/f
2/10 anonim válasza:
Nálam is van ilyen nő esetén.
Oda-vissza előjöhet szerintem.
35/F
3/10 anonim válasza:
Volt aki azt mondta, hogy zavarba jön attól ahogy ránézek.
Pedig szerintem semmi különleges nincs benne.
4/10 anonim válasza:
Én még sohasem izgultam fel ilyentől hogy rámnézett egy bizonyos férfi.
39F
5/10 anonim válasza:
Izé... nem lenne jobb nézés helyett inkább a kezeddel-nyelveddel és ama nemes testrészeddel kielégíteni egy nőt? :D Mi vagy te hipnotizőr hogy nézéssel akarsz hódítani?
6/10 anonim válasza:
#5, én egyszer megpróbáltam. a kedvenc éttermem volt, soha többet nem mehetek oda emiatt. :D
7/10 anonim válasza:
hajaj, de még mennyire lehetséges :D
8/10 anonim válasza:
rólam egyszer még a melltartó is lepattant, miközben így vnézett egy pasi.
9/10 A kérdező kommentje:
Frusztráló dolog ez, inkább már annak örülök ha nem látom ezt a pasit, mert úgyse lenne ennél több köztünk. Lehet nem is direkt néz így csak alapból ilyen a kisugárzása? Vagy tudatos lenne?
2020. nov. 27. 18:41
10/10 anonim válasza:
Igen.
Ügyfélszolgálaton dolgozom, nagyon sok ember megfordul ott, volt pár pasi aki hasonlót váltott ki belőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!