Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózban érződik legjobban a pénisz?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 23:44
2/12 A kérdező kommentje:
Misszionáriusban nem annyira?
2020. nov. 26. 23:46
3/12 anonim válasza:
az enyém mindegyikben, mert 21cm :)
4/12 A kérdező kommentje:
Ne a lyukadtól mérd
2020. nov. 26. 23:52
5/12 anonim válasza:
Kutya pózban érzik a legjobban a csajok, meg pacipózban, én így hallottam tőlük.
F
6/12 A kérdező kommentje:
17,5/4,5höz melyik póz a legjobb?
2020. nov. 26. 23:57
7/12 anonim válasza:
Nekem is kb ekkora, és mindegyik jó, de a legjobban a kutya, ha nagyon szeretné érezni a csaj, hogy ki van töltve.
Mondjuk sok csaj volt nekem, hogy mikor kutyában hevesebben toltak, hogy picit finomabban, mert már néha fájt nekik az alhasuk.
Amúgy ezt egy nő, az éppen adott nő tudná a legjobban el mondani neked.
5-ös voltam
8/12 anonim válasza:
#7 Itt mindenkinek kb ekkora. Ez a lófarkúak fóruma.
10/12 anonim válasza:
A legmélyebb póz az, amikor a nő a férfi ölébe ül és egymással szemben helyezkednek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!