Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akik voltatok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik voltatok olyan nővel akinek volt valami sebhelye, mit gondoltatok róla? Visszataszító volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 évig műkorcsolyáztam versenyszerűen, most már csak szórakozásként és sportként csinálom, a régi csapatunk néhány tagjával. Az a helyzet hogy a belső térden lévő varrási heg a műkorcsolyázóknál mondhatni alap dolog, de nekem a hasamon is van egy nagy heg, verseny baleset volt. És eddig nem igazán zavart, nem gondolkoztam azon hogy vajon a partnereim mit gondolnak erről. De aztán szerelmes lettem, majd a pasival nagyon nagyon sokat dumáltunk, és az egyik ilyen 10 perces monológjában volt egy ilyen mondat hogy ő soha nem feküdne le olyannal akinek van ilyen varrata. Mivel annyi mindent mondott erre nem tudtam reagálni, és végül úgy alakult hogy még aznap este (szépen fogalmazva?) egymásnak estünk, és oké nagyon meg voltunk bolondulva, meg a fény viszonyok sem voltak jók (bár mondjuk az enyém azért tapintható is) szóval egyik varratomat sem vette észre, és csodás volt a szex, majd reggel mikor egymás mellett ébredtünk, és hát még kicsit szerettünk volna edzeni, észre vette, és teljesen megváltozott mondta hogy hagyjuk abba, neki ez nem megy, felöltözött és elment. Azóta is ignorál, ez normális dolog, csak ezért elmenni, szerintetek valahogyan vissza tudnám csalogatni? 24 N

2020. nov. 26. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen, ami zavarna, az a szilikonos mellen lévő műtéti heg-varrat. (Hogy egyúttal a #6-nak is válaszoljak.) Az is elsősorban a tudat miatt.
2020. nov. 27. 06:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
És ha császározzák a nőt? Ott is megmarad egy életre a nyoma. Nagyon sok emberen van heg, sérülés, ami örökre megmarad. Egyszerűen egy tapló volt az a srác. Az ilyen vegyen magának egy guminőt, aztán kicserélheti, ha elszakadt.
2020. nov. 27. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
34%
Nincs szebb dolog egy "jó vágású" nőnél. A gyökerekkel meg ne foglalkozz. Még homlokon kellett volna csapni egy tálcával.
2021. jan. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!