Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a szexibb nő az alábbiak közül?
Nem akarok kötekedni de mondja már el nekem valaki, hogy mi a szép ebben?
V. Vivien úgy néz ki mint egy transzvesztita, Bish Barbie 2.0
Furák amúgy az ilyen kérdések. Ha mondjuk egy dagadt nőről lenne szó, már rég sorban jönnének a válaszok, hogy mindeni szép és fogadjuk el. Most, hogy egy hírességről van szó, aki megműttette magát, már ne fogadjuk el a dolgot?
Félreértés ne essék, nekem sem jön be Vasvári Vivi. Sőt, kifejezetten nem az esetem, inkább a barna hajú, alacsonyabb, formásabb csajok jönnek be. Ettől még, legyünk őszinték: Ő alapvetően nem volt ronda és az alakja sem. Ha ingyen felajánlaná magát férfiaknak, azért nem sokan mondanának nemet, szóval azért rondának ne állítsuk már be, amikor az igénytelen szintű túlsúlyt idealizáljuk.
(Akinek kétségei vannak, hogy mennyi pasi mondana nemet: Nézzetek fel egyszer rosszlányokra. Ronda, de tényleg nagyon ronda nőknek is fizetnek szexért...)
"Ha ingyen felajánlaná magát férfiaknak, azért nem sokan mondanának nemet, szóval azért rondának ne állítsuk már be, amikor az igénytelen szintű túlsúlyt idealizáljuk."
Senki se idealizálja a túlsúlyt. Én is elfogadnám őt ingyen, viszont akkor már a saját ismerettségi körömből 100 nőt inkább. :D
#6: Ó, dehogynem! Nem egyszer hisztiztek túlsúlyos nők, hogy őket fogadják el és fikázták a vékonyakat.
Nekem is van nála szebb ismerősöm. Sőt, ismerek egy csajt, aki modellkedik és simán odaállhatna palvinbarbi mellé. Nagyon hasonló karakterű az arca és az alakja is. Ettől még, Vasvári Vivit nem fogom fikázni, hogy mennyire ronda.
"#6: Ó, dehogynem! Nem egyszer hisztiztek túlsúlyos nők, hogy őket fogadják el és fikázták a vékonyakat.
Nekem is van nála szebb ismerősöm. Sőt, ismerek egy csajt, aki modellkedik és simán odaállhatna palvinbarbi mellé. Nagyon hasonló karakterű az arca és az alakja is. Ettől még, Vasvári Vivit nem fogom fikázni, hogy mennyire ronda."
Én se azt mondom, hogy ronda de nem is olyan jó bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!