Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen mellről? (Link)

Figyelt kérdés

A párommal egy éve vagyunk együtt, és 1 hete azt mondta hogy szerelmes belém meg minden ilyesmi, csak jobb lenne ha megműttetném a mellemet, mert neki bejönnek a nagyobb mellű lányok. Még azt is felajánlotta hogy fizeti, és innen tudtam hogy nem viccel, mivel tényleg kifizetné. Bár 25 éves, de olyan vagyont "örökölt" a nagyszüleitől amiből játsszva kijönne egy mellműtét. Mondanom sem kell hogy én ezen nagyon megsértődtem, meg nem is számítottam erre mivel 1 évig semmi baja nem volt a mellemmel. (vagyis nem mondta) Azóta nem is beszéltünk, meg próbál elérni meg bocsánatot kérni de én még mindig haragszom.

[link]

Ez természetesen nem én vagyok, de a mellméret illetve forma kB 95%-ra hasonlít az enyémhez.

2020. nov. 24. 23:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Ugyan már, ha szerelmes lenne, nem azon járna az agya, hogy mit lehetne rajtad módosítani, pont úgy felelnél meg neki, ahogy vagy.

(Egyébként sincs baj az általad linkelt nő melleivel.)

2020. nov. 24. 23:44
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a csávó egy barom. Nem azzal van a gond, hogy felvetette, hanem szzal, hogy hogyan. Mi az hogy szeret, de jobb lenne ha megcsináltatnád a melled? Még boldog lehet hogy nem kevertél neki le egyet. Ez minden csak nem szerelem:) egy felszínes kis újgazdag paraszt aki a plasztik pcsákra nyáladzik. (Van több ilyen gazdag fiatal srác ismerősöm, mind ezekre a nőkre verik). Messze kerülném az ilyen pasikat a helyedben. Fiatal vagy, nem vele fogod leélni az életed. Persze most nehéz lesz mert szereted, de hidd el jön ennél jobb is!

N

2020. nov. 25. 00:05
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Semmi baj ezekkel/az ilyen cicikkel!

Azért csak gondold végig! Most fizetné a műtétet de azt (igaz, hogy sok évente) cserélni kell! És akkor is fizetni fogja? És ha akkor már nem lesztek együtt? Pénz ide vagy oda, a műtéti kockázat és persze a vele járó fájdalom is a tied!

Állítólag így szeretett (?) beléd, így fogadott el ahogy vagy! Akkor most hirtelen mi baja lett?

Szerintem tedd lapátra! Egy nő nem csak két mellből áll! Keressen egy magához való pláza cicát! Mondom mindezt pasiként.

2020. nov. 25. 01:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Válaszként mond meg neki, hogy neked meg a nagyobb farkú pasik jönnek be! Először ő műttesse meg magát, majd menjen a fenébe a lófarkával együtt!
2020. nov. 25. 01:08
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

Ha nem vagy magad megelégedve, akkor csináltasd meg olyanra amilyenre szeretnéd. Képet nem tudtam megnézni, nincs instam, de a lényeg, hogy neked mi a jó. Szóval csinaltasd meg ha gondolod, aztán rúgd ki a pasit, mert nem jó neki ami volt amikor öszejöttetek.

Utána szabadon olyat keresel, akinek épp a tiéd a jó.

2020. nov. 25. 01:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó
2020. nov. 25. 02:23
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Jók a csaj mellei a képen, csak kicsit nagyok. Ezt totál komolyan mondom.

Nekem mindegy, hogy megműtetted-e a melleidet, ha ilyenek teljesen jók, de ha műtétre adod a fejed kisebbre csináltasd kérlek, mert nekem azok tetszenek inkább... küldjek fotót, hogy neked a pasid vagy én tetszem-e jobban, hogy ez alapján dönthess a műtétről?

2020. nov. 25. 06:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó volt, #17... ;)
2020. nov. 25. 07:57
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

én volt, hogy leültem beszélgetni a párommal, hogy minden tök jó lenne, de külsőleg van, ami eléggé zavar, mit tudnánk vele csinálni úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen

de ilyen szintű dologgal, mint mellműtét, eszem ágában sem lenne előhozakodni

2020. nov. 25. 08:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A mell jó. Szép. Pont tenyérbe való formás. Ideális a szexhez nem lóg nem apró minden játékhoz jó. Szerintem szép
2020. nov. 25. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!