Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon miért van itt ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van itt ennyi szexuálisan frusztrált férfi?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. 10-esnek egyébként igaza van. Ettől még az a kedvencem (félreértés ne essék, nők is tesznek ki hasonló kérdéseket, néha szégyellem a nemem :D), amikor kiírja az ember a "Hölgyeim!" kezdetű kérdését, majd jön rá egy válasz, és kb azonnali reakció a kérdezőtől, hogy "r.banc vagy". Ember, most tényleg azért jöttél a kamuudvarias felvezetővel, hogy utána kiélhesd a frusztrációd? Mennyire vagy nyomorék egy 1-től 10-es skálán? :D Itt egy példa:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

(oké, ő nem "hölgyeim"-mel kezdett, de részletkérdés). Vagy volt a napokban egy kérdés: volt-e már, hogy méret miatt szakítottál egy férfival? Kb tök normális válaszok jöttek nőktől/lányoktól, erre több incel elkezdett vergődni, de szó szerint azonnal, hogy persze, mert mindegyik r.banc, nem elég nekik semmi, meg pénz is legyen hozzá, oszt' jónapot. Követtem a kérdést, vicc volt, ami ott ment, a pali (az egyik, vagy ki tudja hányan voltak) szöveget értelmezni sem tudott, persze állította, hogy neki amúgy megfelelő a mérete, és nem a szóban forgó 10 centi alatti, vagy ilyesmi, de TE AKKOR IS R.BANC VAGY. Elképesztő, mit képzelnek ezek magukról... El tudom képzelni, mit művelhetnek ezek egy hús-vér nővel.... (semmit leginkább).

2020. nov. 25. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
ne a két kategória között! Szerintem aki először jön ide és van valami a fejében rögtön levágja hogy kevés a konkrét és valódi szexuális kérdés, a többség trollkodik, mivel unatkozik, vannak akik ismerkedni próbálnak amivel szerintem nincs is baj ha nem megy át zaklatásba. Volt már hogy egy jófej nőt itt ismertem meg valamelyik válaszom után írt. A szomorú az amikor valaki esetleg egy talán komoly kérdést tesz fel mondjuk mert trauma érte és főleg ha pasi akkor mindenki leoltja, viszont ha nőnemű akkor mindenki megvígasztalná és megmutatná hogy ő a tökéletes pasi stb... Én már fuldoklok a lábszagos kérdésektől, (ajánlanék egy pálpusztaiba történő beleszimatolást) de ugyan akkor azt sem értem hogy ha valaki olyasmit kérdez amit valóban már többször korábbanmás megkérdezett miért kell izélgetni, szeretné jelezni hogy itt van és esetleg hasonló érdeklődésű embert keres. Aztán vannak akik hiába egyértelmű hogy pasikra nem izgulok de feszt győzködnek.. Lehet hogy mégis értelmi cenzuszhoz kellene kötni az internet bizonyos részeinek a használatát?
2020. nov. 25. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!