Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy diplomás jól menő ügyvédnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy diplomás jól menő ügyvédnő összejönne egy még érettségivel sem rendelkező Ács-állványozó szakmunkással?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akik lenézik az ács szakmunkást, fogalmuk sincs arról, hogy mennyit keresnek... Egy szaki manapság megkereshet 1 millió felett nettóban. Ismerek gázszerelőt, ő konkrétan 150 ezret naponta megkeres.
2020. nov. 24. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van diplomamám jogi ( de nem ugyved vagyok) soha nem az iskolai vegzettseget neztem a pasinak
2020. nov. 25. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Az ács is egy szakma és szükség van rá. Én pl. biztos nem tudnám megcsinálni azt, amit egy ács, egy ács meg nem tud programozni. Ez így rendben is van.

Viszont ha nagy az intellektuális szakadék a két fél között, abból baj szokott lenni. Pl. aki még egy érettségit se tudott megcsinálni, azzal nem hiszem, hogy túl sok közös témája van egy mesterdiplomásnak.

2020. nov. 25. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!