Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért olyan elutasítóak a lábfétishel kapcsolatban?
5 kérdéssel lejjebb:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
6-os:
Lehet hogy te így látod. De a talpfétisesek 90% aki rám írt eddig elmebeteg volt, és nárcisztikus.
Én is lábfétises vagyok férfiban, és több okot látok:
A, Sokan egyből ezzel kezdik, ami részben jó, de nagymértékben rossz. Jó, mert legalább nyílt lapokkal játszik az illető. Rossz, mert a másik fél egyből, automatikusan elgondolja, hogy "Na, ezt csak ez az egy dolog érdekli", holott nem feltétlen van ez így;
B, Nagyon sokan ki sem próbáltak semmi ehhez köthető dolgot, csak ráhúzzák, hogy "fúúj", és tsi.-t. De ha egyszer egy erre alkalmas személlyel kipróbálnának legalább egy dolgot, akkor lehet, hogy más lenne a matek...;
C, Alapból a lábbal nem igazán szoktak szinte sehol sem foglalkozni. Megmossák, levágják a körmöt, zokni/harisnya rá, azt ennyi. Túlságosan nincs a látókörben ez a testrész, főleg, ha késő ősztől kora tavaszik zárt cipőben érlelődik.
A nők undorait úgy tudtam jobban megérteni, ha elképzeltem az ellenkező nemet velem szemben olyan viselkedéssel, amit egyes férfiak tanusítanak a nők iránt.
Képzeld el, hogy a füledbe akar nyalni egy 120 kilós nő, de annyira erre gerjed, hogy szinte már megőrül. Rád ír privátban, és azzal kezdi, sya sépfiu had nyajam ki a jo zsiros füledet.
Na én ezen beszarnék, és ha gyakran fordulna elő ez, akkor a fülfétisesekről már ez jutna eszembe. Tömegesen szerintem ez van elterjedve, de egyébként a lábfétis szerintem teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!