Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség az érzelemből álló sex, és az érzelem mentes között?
Szerintetek mi a különbség amikor úgy van sex, hogy csak szimpla érdek, vagy vonzodáson alapszik a sex, vagy pedig ha se érdek se vonzodás hanem szerelemből van az a sex? Miből jönnek ezek át? Lehet érezni?
Fiú, vagyok és érdekel ha egy lány sexel, velem hogyan tegyek különbséget ezek terén.
Szerintem ha erről kérdezed az embereket, akár egy Coelho-könyvet is felcsaphatnál, olyan elnagyolt és ömlengő válaszokat fogsz kapni.
A szerelmeddel sem mindig a szerelem izgat fel, és ez így van jól, ugyanis az emberi szexualitás ennél sokkal több és gazdagabb. Ízlés kérdése, kb. mint a filmek: valakinek inkább a romantikus filmek jönnek be, másnak inkább az akciódúsabb, vagányabb filmek.
Személy szerint nekem az a legjobb érzés, amikor a szerelmemmel minél többféle "szexuális ízt" át tudok élni, nem csak a mélyszerelmes lélekegyesülést, hanem pl. olyanokat is, mintha egy fesztivál hevében full egymásra gabalyodott két tinédzser lennénk.
1. Részemről ha nincs érzelem akkor szex sincs. Akár mennyire jó a csaj.
2. Ha van érzelem s nála is úgy tűnik (akár valós akár jól játssza), akkor oké.
3. De ha nála láthatóan nincs akkor se megy a dolog.
Sosem voltam még fizetősnél, mert úgy gondolom, ha meg is játszaná, nem lenne hihető. A pénzért kamozáshoz is emiatt nincs gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!