Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ha egy lány “barátnak” direkt hagyom, hogy kihasználjon, csicskáztasson és tkp. lelki szemetesládának tartson?

Figyelt kérdés
Én igazából élvezem, kicsit kiélem a szubmisszivitásomat így. Végülis ő egy nő, joga van ahhoz hogy kihasználjon, én nekem meg kötelességem megtenni amit akar.

2020. nov. 23. 16:20
1 2
 11/14 Mkdir ***** válasza:

Ja egy kis érdekesség női szemmel:

[link]

2020. nov. 23. 22:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez valami hímsoviniszta szöveg. A mai feminista világban már megváltoznak ezek a dolgok. Egyre több az erős nő, a mai filmek is tele vannak erős női karakterekkel. A világot is ebbe az irányba akarják vinni. És ez tök jó.

Nekem pl nem jönnek be a törékeny kislányok. Nekem egy erős kemény nő kell aki irányítani tud. Akárkinek nem tudnék behódolni.

2020. nov. 23. 23:00
 13/14 Mkdir ***** válasza:

Összekevered a szezont a fazonnal. Az hogy egy nő nem törékeny viragszál, attól még férfit fog maga mellé társnak választani akire felnézhet, de minimum egyenragunak tekinti önmagával, és ezt nem én mondom, hanem az evolúció.

A világ szándékosan van ebbe az irányba eltolva, hiszen sokkal könnyebb egy gyenge nőies férfiakbol álló világot úgy irányítani ahogy csak szeretnék. A nők miért nem ferfiasodnak el? A nem radikális feminizmus nem a nőiesség háttérbe szoritásárol szól, nem hinném hogy a nők férfiak akarnak lenni, de a férfiak szemmel leláthatolag nők akarnak lenni. Ilyen gender olyan gender... Az evolúciót nem lehet atcseszni. Ez nem himsovinizmus. Nagy butaság ha így hiszed

2020. nov. 23. 23:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Leszarom. Nem izgat az, ha férfinak kell lennem, mi a halál fszát nem értesz ezen? Beverem a képed az evolúcióddal meg a férfiasságoddal együtt ha nem tetszik
2020. dec. 19. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!