Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik, hogy egy férfi 10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy férfi 10 éven keresztül hűséges legyen az aszexuális feleségéhez?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 22:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Nem úgy mint képzeled, hanem maximum simogatják, puszilgatják egymást és ennyi. Szerintem lelkileg ez sokkal többet jelent nekik mint mindennap szexelni, ha mindkét fél aszex. Vagy ha csak a nő aszex akkor a férfi nem lép félre ha tényleg szereti a párját max "kiveri" ha nem bírja, és tiszteletben tartja hogy a párja aszex mert Szereti lelkileg. Ismertem ilyen kapcsolatot. Nem kell privi köszi.

L

2020. nov. 23. 00:39
 12/29 A kérdező kommentje:
És szerinted egy egészséges férfi megelégszik simogatással meg puszilgatással?
2020. nov. 23. 00:43
 13/29 A kérdező kommentje:
Ki akar neked privit írni?
2020. nov. 23. 00:43
 14/29 anonim ***** válasza:
82%

#11-es vagyok

Nem azért vagy valakivel hogy szexelj - bár előfordulnak ilyenek is, sajnos nagyrészt - hanem hogy legyen melletted valaki hogy ne legyél magányos, közös időtöltés, filmnézés otthon, kellemes összebújás, hétköznapi dolgok végzése játékosan és sokkal jobb csinálni őket mint kényszerből egyedül. :D

2020. nov. 23. 00:45
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
úgy értettem hogy CSAK szexről szól a kapcsolat, én nem vagyok aszex de megértem hogy valaki nem szereti, nem élvezi hanem csak az érzéki részét
2020. nov. 23. 00:49
 16/29 A kérdező kommentje:
Te álomvilágban élsz.
2020. nov. 23. 00:51
 17/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem élek álomvilágban, sajnos mai világban már mindenki csak szexelni akar, megértem az aszexeket. Szerintem az lesz a vége hogy felelőtlenül fognak szaporodni az emberek kb 50 év múlva, mert ahogy látom nagyon az felé tartunk, legalábbis környezetemben lévő emberek, ismerőseim ezt teszik.

Ettől függetlenül nem vagyok szexellenes sem nimfó mániás,

Van egy párom akivel megtaláltuk egymás igényeit hogy ki hogy/hányszor igényli és az szerint tesszük - ne félj nem vezetünk naplót azért -, és átgondoljuk hogy gyerek mikor hogy, nem fog becsusszani véletlenül hanem tervezve lesz.

2020. nov. 23. 01:03
 18/29 anonim ***** válasza:
82%

#5-os vagyok.

Attól még, hogy a szexet nem élvezi, minden ember szeret örömöt okozni annak, akit szeret, úgyhogy igen, vannak asszexuális emberek, akik szexelnek.

2020. nov. 23. 01:17
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Olyan ember is létezik aki megnyerte a lottóötöst (állítólag) szóval nem kizárt. Igaz az arányai is kb. hasonlóak lesznek.
2020. nov. 23. 01:20
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ugy gondolod, hogy egy normális házasságban idővel megszűnik a szex mert a nő nem kívánja és nem akarja tovább, de a férfi mégsem csalja meg hosszú éveken keresztül, akkor igen, létezik ilyen. Sajnos én magam egy példa vagyok rá.
2020. nov. 23. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!