Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? AMikor együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? AMikor együtt vagyok a párommal, szinte alig alig csókol meg közben, amikor misszionárius pózban vagyunk. Igényelném közben,hogy megöleljen, csókoljon mint a filmekben,de csak jár bennem..

Figyelt kérdés

Nem vagyok büdös, rossz leheletem sincsen, adok magamra..miért van az,hogy ő ennek ellenére meg csak nyögdécsel fölöttem,és szinte rám sem néz. Úgy kell kierőszakolni a csókokat tőle.

Privat üzeneteket nem kérek.

2020. nov. 22. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Első körben kérdezd meg őt (tipp: nyitogatod a szádat és közben rezegteted a hangszálaidat). Többre mész vele, mintha egy rakás idegent faggatnál.
2020. nov. 22. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk simán elhangzik szex közben az a mondat, hogy 'csókolj meg' vagy 'ölelj át', 'hadd bújjak hozzád'

Sőt, szerintem többször mondja a férjem, mint én :)

Nálatok ez mennyire jellemző? Hogy mondjátok a másiknak, hogy mire vágytok...

2020. nov. 22. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:
A párom sehogy sem mondja...nekem vannak csak ilyen különleges igényeim..hát istenem..nőből vagyok..Igénylem a gyengédséget, a törődést.
2020. nov. 22. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mért van így, nem tudnám pontosan megmondani, csak tippelgetni tudnék, amúgy meg szimplán mondd meg neki, hogy te jobb szeretnéd úgy, ahogy írtad, nincs azzal semmi baj.
2020. nov. 22. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kerülj felülre és csókold meg te.
2020. nov. 22. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Ő bаszni szeret, nem nyálasan szeretkezni. Ilyet fogtál ki.
2020. nov. 22. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Igaza van szinte mindenkinek, de a legközelebb a 6-os jár az igazsághoz. Ez a fickó az érzelemmentes, intimitást nélkülöző baszást szereti. Nem lennék meglepődve, ha ő meglepődne ha te meglepően szájon csókolnád őt.
2020. nov. 22. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is ilyen, nem csókol max kicsit beleharap a nyakamba. Viszont hevesen szorít, csap a fenekemre helyette és én is jobban preferálom a durvább szexet, jobban izgat.

Viszont ha te gyengèdsègre vágysz közben, akkor beszéld meg vele. Amíg nem mondasz semmit , nincs honnan tudja mire vágysz.

2020. nov. 23. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!