Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál is volt már ilyen? Párom ki akarja próbálni a szerepcserét szex közben. Viszont engem nagyon taszít a dolog. Úgy akar rávenni, hogy addig szex semmilyen formába nem lesz,míg bele nem megyek.
Figyelt kérdés
Kb 1,5 hete nem volt semmi, az arcra puszi a legintimebb dolog azóta, és már eléggé hiányzik.
Este megpróbáltam közeledni hozzá, egyből megkérdezte hogy meggondoltam-e magamat, de én azt feleltem hogy nem. Annyi volt a válasz, hogy jó éjszakát, elfordult és lekapcsolta a lámpát.
2020. nov. 22. 10:49
2/24 anonim válasza:
Próbáljátok ki akkor:) ha nem tetszik akkor meg abbahagyod, de szerintem tetszeni fog!
4/24 anonim válasza:
Elég gyerekes de hogyan gondolta a gyakorlatban a szerepcserét?
7/24 anonim válasza:
Lapát az ilyen.
Zsarolni a másikat?! Amikor az még csak nem is bizonytalan, hanem kifejezetten taszítja a dolog?!
Ne engedj neki!
8/24 anonim válasza:
Én ebben az esetben inkább a párcserét próbálnám ki.
9/24 anonim válasza:
Hulye picsa. Igazi hulye picsa, ezt no letemre kell mondjam.....
10/24 anonim válasza:
Tedd ki a szuret szepen! Meg is undorodnek egybol ha is tarsam lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!