Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen színű lánnyal, nővel szexeltek, szexelnétek a legszívesebben?
Figyelt kérdés
A szavazásban vannak a rasszok, amellé ha gondoljátok, részletesebben is kifejthetitek azt a haj, szem, bőrszín árnyalatot, ami nektek a legvonzóbb, mert némelyik sok színt és sokféle embert lefed...2020. nov. 21. 19:21
11/18 anonim válasza:
Nem számít a szín. Szimpatikus legyen a lány.
12/18 anonim válasza:
elküldtem privátban de ide is beirom hátha nem kaptad meg:
kaukázusi az a cromagnoid, kaukázusinak amerikaiak hívják
szemita nem kaukázusi, de indoeurópai, hamita nem néger, az núbiai vagy tuareg esetleg mór.
mongoloidot sikerült eltalálni de a maláj indonéz ugyan az. Polinéz külön lenne kb mint az aboriginal. Negrid
mostmár elárulod milyen etnikum vagy?
13/18 anonim válasza:
Fehér bőr, szőke haj, kék/zöld szem az abszolút winner 😍 Illetve kolumbiai nőkből van egy pár, akik elég dögösek, az nem tudom milyen polaroid vagy mi, de ezek adják a legjobban, a többi nem izgató szexuálisan különösebben.
14/18 anonim válasza:
Bármelyikkel ha megvan a közös szimpátia.
16/18 anonim válasza:
Ne ebből az oldalból indulj ki, bár tisztelet a kivételnek Magyarországon sok a rasszista, illetve sokan bármilyen lánnyal nővel lefeküdnének aki úgymond (más) akár a származás miatt akár mondjuk mert fogyatékossággal él, de soknál itt ki is merülne a dolog mert a nyilvánosság vagy a család előtt nem vállalnák fel. Én itt most nem részletezendő körülmények miatt a külsőt nem tartom fontosnak, de egyszer voltam pár órát egy kínai nővel annyira nem volt különleges mint amire számítottam, viszont a kulturális különbségek zavartak, hogy ameddig hozzám értünk néha figyelt és nem köpködött, illetve többször rászóltam hogy az ajtót ne csakpodja, van azon kilincs. De azért leírom hogy én tapasztaltam amikor Afrikában voltam és megismertem egy lányt vagy két órát azon szenvedett hogy ő még nem volt európai pasival és ne olyan gyorsan szóval... De Én is kíváncsi vagyok mint mások is hogy rólad mit lehet tudni, de gondolom akkor nincsenek jó tapasztalataid. Magyarországnak és még Budapestnek is sok idő kell sok a máshonnan érkezett diák, vagy akik itt élnek, most már nincsenek azok a rasszista támadások mint a rendszerváltás után, de ha egy magyar lányt egy más rasszhoz tartozó fiúval látnak akkor sokan hőzöngenek, erre én meg azt mondom de ez mind a két oldalra érvényes hogy talán jobban meg kellene becsülni a másik nemet és nem a macsót és a vadmacska/házisárkány keverék szerepet adni. Mivel egy időben sokat jártam a Kanári szigeteken volt hogy sokat is beszélgettem egy lánnyal de nem sikerült összejönni vele, szóval kíváncsi lennék de nem a bőrszíne miatt.
17/18 anonim válasza:
Volgai (negyed mongoloid) és Turáni (félmongoloid) arcok tetszenek nekem a legjobban. Világos bőr, sötét szem, haj, sokkal finomabb, lágyabb vonások, nem olyan karakteresen kiugró orr, áll, homlok, mint az európaiaknál, ázsiai arcforma, de mégsem szélsőségesen csíkszemű, mint Távol-Szibériában.
18/18 anonim válasza:
Am block - Távolkeleti csajjal szivesen eljátszadoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!