Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív lányok! Tartós kapcsolatban alárendeltként lennétek?
Teljes mértékben demokrácia van a kapcsolatunkban, de a szexben a párom a nagyon domináns,szeretjük úgy csinálni, hogy ő használ engem kedve szerint, leszorít, összekötöz, keményebben, durvábban megdug, szopat, hajat húz, elfenekel csak kézzel, stb.
De mi a kapcsolatunk elején tisztaztuk hol van a határ, mi az a fájdalom szint amit kibírok és élvezem. Csak szexben működik, hogy szeretem az alárendeltseget egy nagyon domináns pasival, a napi dolgokban kell a kölcsönös tisztelet, ahhoz, hogy bizalom legyen köztünk és tudjam, hogy ha durvábban is használ egyedül vagy a barátaival, akkor is biztonságban vagyok.
23L
22:
Akkor te nem a mi emberünk van. Mi pedig nem a tieid.
Azért ez nem kell ilyen véresen komolyan venni. Nem csak akkor lehet irányitó domináns egy kapcsolatban valaki ha veri a másikat.
Én a barátnőmet használom sex közben,semmi beleszolása nincs,hogy mit hova.(nyilván vannak határok)
A sexene kívül pedig tudja a dolgát,van beleszolása mert a baratnőm,de akkor is én döntök. Nem kell folyton irányitani meg baxogatni és veszekedni.
Szereti ha én irányitok,döntök..mert nem neki kell, nem ő a felelős ha szarlesz.
Amit utálok csinálni azt ő megcsinálja de nem azért mert a csicskám, hanem mert èn is csinálok olyat amit ő utál.
Kell egy egyensuly ami egyénenként paronként eltér. Nálunk megvan és boldogan elvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!