Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egytől tízes skálán mennyire találjátok magatokat szexinek/vonzónak?
Kort és nemet is írjatok:3
Ha érdekel én is leírom:D
Egy olajban kisütött földi mogyoróban, amin átment egy úthenger, majd leszórták porcukorral, szexibb/vonzóbb látvány nálam. Nem törik össze a tükör, amikor belenézek, kővé sem dermed senki, viszont az én szemeiben ennyi a pontszámom a kérdésedre.
"Miért?:("
Lehetek mások szemében világszép hercegnő, de te nem a szépséget, hanem a szexiséget, vonzalmat kérdezted. Az pedig, bár nem vagyok rút, szerintem igen csekély. Csak a saját véleményemet írtam le. ^^'
19/l
Ha nekem szól, 12-es:
Nem, nem az a típus vagyok. Saját magamról megvan a véleményem, mindig is megvolt, viszont a szemem működik, hogy tudjam, ha 40 kiló lennék, nem írnám azt, hogy dagadt. Nem folyok le a székről, azonban fölösleg van rajtam, nem 1-2 kiló. Depressziós évek alatt, amikor a stresszt ételbe fojtottam, és örültem, hogy iskola után végre nem kell kilépnem a házból az emberek közé, mert félelem fogott el, szorongás, hamar feljöttek a kis dögök. Ennek ellenére, nem vagyok világ csúfja, viszont a szememben, a kérdésben feltett szexiség és vonzalom szint nekem 1. Az utolsó két bókot, amiket kaptam, mindkettő 70 feletti mondta, akiknek a vastag szemüvegük nem éppen mai darab, hogy feltétlen tisztán lássanak.
Ezen kívül: soha nem raktam ki magamról sehova képet a netre. Akivel tartom a kapcsolatot, úgyis tudja, hogy nézek ki, a többit meg mit érdekli.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!