Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett velem olyankor? 19/L
Alapvetoen en mindig kiallok sajat magamert, nem vagyok nagyon befolyasolhato es manipulalhato, es inkabb vezer egyenisegnek mondanam magam.
Viszont a multkor tortent az hogy egy sraccal valamiben nem ertettunk egyet, vitatkoztam vele egy jo ideig hogy szerintem miert nem jo amit o akar, es hogy miert nem volt igaza. (szerintem tenyleg nem volt, es a tobbiek szerint sem, de lenyegtelen mi volt a tema)
Egy ido utan elkezdtem feladni a gyozkodeset, es nem szoltam semmit, de o tovabb probalt “gyozkodni” es magyarazta hogy miert van igaza, magamban pedig ekozben jott egy gondolat hogy mi lenne ha egyet ertenek vele, es az lenne amit o mondana, es hagynam gyozni ugymond magam felett. Es ez a gondolat eloszor egy kicsit felizgatott szexualisan valamiert pedig a vitatott dolognak koze nem volt a szexualitashoz.
Majd kimondtam: “Jo rendben, igazad van egyet ertek veled.” Annak ellenere hogy ez nagyon nem igy volt, es abban a pillanatban bizseregni kezdett a mellkasom es a puncim, es nagyon felizgultam. Orult neki hogy o gyozott, en pedig valamiert elvezni kezdtem az egesz szituaciot, es ugymond “behodoltam” ezzel neki, es mellette alltam. Azt ereztem az en velemenyem nem szamit, csak az ove, es jobb ha beallok melle.
Aztan pedig az volt hogy a sraccal egyutt a tobbieket en is elkezdtem gyozkodni a srac igazarol es folyamatosan helyeseltem ot, es nagyon izgatott ez az egesz.
Pedig egyaltalan nem vonzott alapbol szexualisan a srac es nem is tetszett. Miert lehetett ez? Mi lett velem?
“Jo rendben, igazad van egyet ertek veled.”
Lehet, nem tudatosult benned, de ez a legjobb módja lerázni a hülyéket ^^ Egyébként lehet, hogy van benned szubmisszív hajlam. Olvasgass a BDSM-ről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!