Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány évesen kezdtek el nőni a mellei? Mikor kezdtétek melltartót használni?
És ez hanyadik ilyen kérdés???
Millió ilyen kérdés van már fent ugyanerről, érdemes visszaolvasni, fiúcskám!
13 lehettem amikor elkezdtem hordani. Akkor még nem merevítőset és nem is szivacsosat. Aztán szép lassan rászoktam azokra, és úgy 16 lehettem amikor elértem a B-s mellet. Aztán híztam és egy gyenge C-s, de inkább 85B-s lettem.
Majd fogytam egy nagyot 19 éves korom körül, és 75A lettem. Bevallom picit hiányzik az egy mérettel nagyobb cici, de ez praktikusabb. Aztán azt láttam, hogy az A-s méretre gyártott melltartók szinte mindegyike push up-os, de én ezeket nem akarom hordani. Persze, tudom, a divatipar azt gondolhatja, hogyha szegénynek nincs melle, akkor legalább nyomja ki, de nekem ez kényelmetlen. Úgyhogy átálltam a bralettekre és sportmelltartókra. Azóta egyre kevesebbszer hordok melltartót, de amit hordok, az tutira kényelmes. Mivel nem kell tartás, ezért merevítőst már sose hordok, múltkor próbáltam egyet de iszonyatosan kényelmetlen volt. Plusz mivel nagyon picikék a mellbimbóim állva, ezért egy kétrétegű bralette (ugyebár az alsó réteg általában egyszerű, a felső pedig csipkés, így két réteg), plusz egy póló/pulcsi már képes elrejteni - szóval a szivacsokról is megkímélem magam.
8#
Nem lepődők meg, hogy meglepett. A kiskamasz (10-13) korosztály nagyrésze azért akar szivacsos és merevítőst hordani, mert úgy érzik az nagylányos és menő. Aztán gimibe pedig mindenki fiúknak akar tetszeni meg a mai szépségideáloknak megfelelni, így jön képbe a push up-os.
Én jól emlékszem, hogy volt a tesiöltözőbe egy lány, aki minden nap sportmelltartót hordott, mert neki az kényelmes (nagy, de feszes mellei voltak, mégse igényelte a vasat vagy felnyomást), és a többi lány elkezdett súgdolózni. Majd egyszer megkérdezték tőle, hogy miért nem akar rendes, szexi, csipkés, push up-os melltartót hordani.
Nagyjából ő inspirált engem arra, hogy inkább adjak a kényelemre, mintsem, hogy egész nap arra várjak mikor vehetem le végre. Na meg tény, egy bralette is tud szexi lenni, bár nem a "kirakom a fél mellem" típusú szexi.
De mondom, teljesen megértem ha valaki kamaszkor elején a többi típusút részesíti előnybe, én is átmentem ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!