Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik csak szép lányokkal szeretkeznek azok nem érdemlik meg a nőket és azok nem heteroszexuálisok? 19 l
Az igazi heteroszexuális férfi minden nővel szeretkezik minden nőt kíván szexuálisan ,és egy olyan férfivel akinek fontos a külsőség olyan pasival nem szabad belemenni egy párkapcsolatba mert egyrészt a szépség mulandó nem marad örökre szép a nő de amúgy sem szabad belemenni válogatós nyálas pasikkal párkapcsolatba akik kényesek válogatnak jaj ennek szemölcs van a orrán jaj ennek kicsi a melle feneke stb ilyen pasikkal nem szabad együtt lenni.
Az ilyen pasik valójában nem is kívánják a nőt , ezekhez a pasikhoz tartozik Schobert Norbi is aki elmondta hogyha a felesége 90kg lenne nem szexelbe vele , szerintem az ilyen férfiak nagyon undorítóak előbb nézenek tükörbe meg mire válogatnak előbb utóbb ők is megöregszenek és a koporsóban fogják őket szét rágni a férgek nem értem miért finnyásak ilyen pasival nem jönnék össze.
,azok a pasik akik minden egyes csajjal lefeküdnének na azok az igazi heteroszexuálisok?
valójában azok kívánják a nőket igazán.
Ti férfiak lefeküdnétek ezzel a nővel?
#21:
Csak nem Lapocka3-ra gondolsz? 😁
Ő már átoperáltatta magát igazi nővé, nemsokára jön a méh beültetése is, és pár év múlva gyereket fog szülni. Úgyhogy igen! Róla van szó!
24-es
Jezusooom komolyan?Ezt nem is tudtam,csak annyit láttam,hogy kicsit feszült így kérdések alapján 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!