Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van aki nem szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van aki nem szeret orálisan kényeztetni egy pasit?

Figyelt kérdés
2020. nov. 18. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Én
2020. nov. 18. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Én sem. Rosszul vagyok tőle. Pedig imádom és szeretem. De ez nem megy.
2020. nov. 18. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
nőként kérdezem 2. mitől vagy rosszul pontosan? íz? illat?
2020. nov. 18. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom. Alapból rosszul vagyok ha valami a számban van ami nem oda való. Fogorvosnál is. Íz, illat nem gond. Szeretem. Puszilgatni, nyalogatni szoktam, szeretem is. De sajna más nem megy.
2020. nov. 18. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
3.vagyok,akkor azért van egy kis orál ha hozzáérsz:D azt hittem már az íze zavar vagy ilyesmi. én mondjuk szeretem csinálni de nekem nincs ilyesmi problémám mint amit említettél, rossz lehet :/
2020. nov. 18. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Én férfiként ezek szerint szerencsés voltam, mert sok csajom volt, de mindegyik imádott szopni, de sokat hallok én is olyat, hogy egyes lányok nem szeretnek szopni.

(Sok nőt mesél nekem olyat, hogy ő nem szereti az anált és nem is engedné azt sem, hogy nyalogassam és egy ujjam benyomjam, ehhez képest az összes csajom a fenéknyalást és az egy ujjas ujjazás (nem keményen csak finoman 2-3cm-re) imádta.)

2020. nov. 18. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
En nem szeretek :/ Ha viszont kapcsolatban vagyok akkor megteszem a masikert.
2020. nov. 18. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én se szeretek, de azért néha szoktam
2020. nov. 18. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!