Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mit Gondoltok Inezről?
2020. nov. 18. 13:05
2/20 anonim válasza:
A húgom nézi a videót... Kedves személyiség de nem fektetném hagyatt
3/20 anonim válasza:
Nincsenek szep vonasai. Nekem nem tetszik.
4/20 anonim válasza:
Egy újabb, súlyos önértékelési zavarral rendelkező, ebből következően magamutogatással kompenzáló internetes entitás.
Amíg légy van, rá is lesz igény...
5/20 anonim válasza:
Attól függ milyen szempontból.
Külsőre olyan mű. Belsőre olyan sérült.
6/20 anonim válasza:
Dugni jó lenne de nem az esetem
7/20 anonim válasza:
Az arca ennyi sminkkel tipikus instaribizlis. A videóiban kicsit kulturáltabban néz ki, de ott nekem az jön le, hogy szörnyen buta, ugyanakkor aranyos és kedves.
8/20 anonim válasza:
Idióta öntelt p*csa, aki most néhány évig fent lesz a mainstream médiákon, utána jön 4-5 év amikor kétségbeesetten azon fog agonizálni, hogy a felszínen maradjon, de lassan tűnik majd el a süllyesztőben. 45-50 évesen párszor még kegyelemből elővakarják itt ott, 60 éves kora után ráébred, hogy egy vas megtakarítása sincs. 68 évesen lesz öngyilkos. A temetésén kevesen lesznek, mert akkorra már senki sem marad aki ismerné.
9/20 anonim válasza:
Neki egyébként mi a foglalkozása?
10/20 A kérdező kommentje:
Youtuber
2020. nov. 18. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!