Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek egy 15cm hosszusagu es 4cm vastagsagu penisz eleg az agyban?
Miután már ez is átlagon felüli, elég nagy bajban lehetnek azok a lányok, akik annyira tágak, hogy ez sem elég nekik, és kénytelenek egy még kisebb férfi-csoportból válogatni.
Ehhez még tegyük hozzá azt, hogy a férfiak döntő többsége idióta, és akkor képet alkothatsz arról, milyen kellemetlen lehet annak, aki a farokméret alapján keres magának szexpartnert vagy párt.
Érdekes a férfiak soha nem “szűk puncis” lányokat keresnek, és az általában véve nem szokott problémaként jelentkezni náluk, hogy ki mennyire szűk.
#7: korábbi válaszaimat másolom ide:
Mekkora? Azért azt tartsd szem előtt, hogy a legtöbb bemondott 17-18 centi valójában max 14-15.
1. A fiúk szeretnek hazudni ebben.
2. Vajon hány lány fogja ténylegesen lemérni nekik szex előtt? Így marad az, hogy elhiszik, amit a fiú mond.
3. A lányok szemmértéke tragikus. Vajon miért buknak meg annyian forgalmi vizsgán, amikor mondja nekik az oktató, hogy 30 centi legyen a padka parkolás során, erre odaállnak 20 centire. Tehát mindent nagyobbnak látnak, mint amekkora valójában. Térlátásuk rossz.
13 centiméter teljesen átlagos pénisz. Nem kicsi. 12 és alatta rövid. A férfiak legalább 50%-a 13 centivel rendelkezik.
18 a nagy, nem a 13 a kicsi. Jézusom. Nekem csak 15/4.4 és szép nőim voltak. Nem ezen múlik, fogjátok már fel. Mondjuk az igaz, hogy ne ribikkel kezdj. Szolid, szűz lányt keress.
Hadd mondjak valamit, ha orvos mérné bemondásos kamuzások nélkül a hosszt, a férfiak több, mint 60-70%-nak rövidebb 16 centinél hazánkban. Szerintem te egy másik dimenzióban élsz.
Magyarok szeretnek hazudni, mindig mindenben. Érdekes, hogy ezen felmérés alapján nekünk van a legnagyobb átlagban. Nem érdekes, hogy az összes szomszédos országban 14 körüli az átlag, itt 16,51? Lol.
Bemondásos alapon lehet nekem is 17/5, miközben valójában 15/4.4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!